SENEST SET
FAVORITTER

Skovagervej 2, 8240 Risskov

Unik ejendom i Risskov

67.500.000,-
3,88 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2001187

 

Historie:
Yderst sjældent udbudt ejendom, som tidligere var en del af det psykiatriske hospital i Risskov. I de seneste år har regionen i samarbejde med PKA, KPC A/S og Lærernes Pension forberedt en omfattende omlægning og udvikling af bygningerne og områderne omkring det gamle psykiatriske hospital i Risskov ved Aarhus. Det nye byområde navngives Bindesbøll Byen efter arkitekt Gottlieb Bindesbøll og kommer til at indeholde etableringen af mere end 1.200 nye boliger i det attraktive område. De gamle hovedbygninger omdannes til leje- og ejerlejligheder, mens der opføres eksklusive række- og punkthuse omkring det gamle renæssanceanlæg. Ombygningen af området er påbegyndt i 2018 og færdiggøres i etaper ind til udgangen af 2021/2022.

Beliggenhed:
Bindesbøll Byen bliver Risskovs sydligste område, kun 2 km fra Aarhus midtby. Nærheden til skoven, parkarealerne og vandet gør området til et af byens mest eftertragtede. Ejendommen er placeret centralt på anlæggets gamle adgangsallé, som forbliver områdets hovedpulsåre for kørende og gående trafik.

Ejendommen:
Ejendommen konverteres fra erhverv til bolig, og derfor er der fri lejefastsættelse i alle lejligheder. Sælger giver ligeledes 6 mdr. lejegaranti.
Lejlighederne indrettes således, at de er attraktive for seniorer, familier samt studerende. Pga. restriktioner er det ikke muligt at registrere tagetagens arealer som bolig de næste 4 år - spørg mægler for mere information.

Hele ejendommen bliver komplet renoveret, hvor alle installationer, vinduer osv. bliver udskiftet. Lejlighederne får gulvvarme og indrettes med gedigne materialer af høj designmæssige kvaliteter. Der lægges nye gulve i egetræ i sildebensmønster. På badeværelserne ligger naturstensfliser i afdæmpede nuancer. Køkken samt badeværelser udføres i snedkerfremstillet, hvidmalet grebsløse skuffer. Korpus som melamin, fingertappede egetræsskuffer og hylder i sort melamin. Køkkenbordplade i hvid komposit. Vola armatur monteres i køkken samt badeværelse. Hårde hvidevarer er fra Gaggenau og Miele.

Der er elevator i ejendommen.

Lejearealer:
Ejendommen bliver leveret med følgende arealer: 384 m² kælder/liberal erhverv/disponibel, 1.478 m² bolig, 315 m² tagetage/liberal erhverv/disponibel = 2.177 m² lejebærende areal.
Kælderarealerne, der hænger sammen med stuelejlighederne, indrettes med værelser samt badeværelse. Kælderarealer, som ikke hænger sammen med en stuelejlighed, indrettes som separate lejligheder med eget køkken og badeværelse. Kælderlejlighederne bliver registreret som disponible og tilhører de enkelte stuelejligheder og førstesals lejligheder.

Der medfølger 12 parkeringspladser, som udlejes til ejendommens beboere.

Der opføres en letbanestation ved Risskov Strandpark, således at byen, universitetet og Skejby kan nås indenfor kort tid.

Ejendommen står klar til overtagelse den 1.9.2020. Udlejningen er begyndt, og 3 ud af 12 lejligheder er allerede reserveret. Købet bliver som selskabshandel med ca. 2 - 2,5 mio. kr. i udskudt skat.
Kvadratmeterprisen fratrukket de 12 parkeringspladser er kun 29.675 kr. pr. kvm.

Ved køb af denne ejendom får man noget helt unikt, som meget sjældent bliver udbudt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.917.723,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.340,-
Årlige driftsudgifter kr.
333.240,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
153,-
Pris i kr.
67.500.000,-
Afkast %
3,88 %
Kr./m²
31.006,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2177 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2150 m²

Faciliteter

Badeværelse
Hvidmalet
Kælder
Parkeringsplads
Køkken
+Mere

Teknik

Elevator
Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Feb2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK