SENEST SET
FAVORITTER

Grenåvej 7, 8200 Aarhus N

Boligudlejningsejendom

10.700.000,-
4,71 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8731 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSBA90112

Ejendom i Risskov - tæt på Uni, skov og vand

Den oprindelige bygning (Bygning 1 - Grenåvej 7A) er opført som enfamiliehus i 1944, med større om-/til bygning i 1967 og blev totalrenoveret i 2015, samtidig med opførelse af ny Bygning 4 (Grenåvej 7B). Både udadtil og indvendigt fremstår den samlede bygningsmasse som én enhed, med en klar rød tråd.

Ejendommen er fuldmuret med vandskuret facade og malet i hvid nuance. Taget er med høj rejsning med tagpap og alle vinduer og døre er skiftet ifm. totalrenoveringen. Generelt set fremstår hele bygningen i en flot og god vedligeholdelsesmæssig stand. Den 890 m² store grund er primært anlagt med have/græs og byder ellers på parkering til biler og ly til cykler.

Ejendommen har et samlet areal på 386 m² over terræn (stue og 1. sal) og 119 m² i høj kælder, der delvist anvendes til beboelse/værelsesudlejning. I alt findes 18 separate værelseslejemål på ca. 10-20 m², alle indrettet med lyse trægulve, gips vægge og lofter og fremstår generelt meget lyse og venlige. 4 værelser ligger i kælderen, og resten i stueplan og på 1. sal.

Ejendommen er opdelt i 2 separate enheder med hver sin indgang - den forreste del (mod Grenåvej) med 8 beboelses enheder i stuen og kælder. Fællesarealerne omfatter bl.a. stort fælles køkken, 2 toiletter herunder det ene med bad og vaskerum i kælderen.

Den bagerste del (mod haven) er opdelt med 10 værelser - 4 i stueplan hvor ligeledes findes stort fælles køkken, samt toilet med bad, og 6 værelser på 1. sal hvor ligeledes er rummeligt toilet med bad samt repos. Denne del er nyopført og er uden kælder, men med vaskeri i bryggers/gang.

Generelt set har det været ejers ønske, at der reserveres nok plads til fællesarealer, herunder at der som minimum er 1 badeværelse/toilet pr. 5 beboere.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
723.690,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.870,-
Årlige driftsudgifter kr.
245.745,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
635,-
Pris i kr.
10.700.000,-
Afkast %
4,71 %
Kr./m²
27.649,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
387 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Toilet
Kælder
Parkering
Trægulve
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK