SENEST SET
FAVORITTER

Badstuegade 1E, 8000 Aarhus C

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt ejendom i La

20.495.000,-
4,96 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172936

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt ejendom i Latinerkvarteret

Særdeles spændende historisk og sjældent udbudt ejendom i Latinerkvarteret Badstuegade 1 blev opført i 1809 af købmanden og justitsråd Harboe Meulengracht. Bygningen blev opført, som et pakhus til købmandsforretningen. I 1816 opførte Harboe Meulengracht Det Hvide Palæ, også kaldet Det Meulengrachtste Palæ, som kom til at ligge på Lille Torv 2.
På grund af de økonomiske problemer i forbindelse med Napoleonskrigene i starten af 1800-tallet, blev byggeriet af Det Hvide Palæ forsinket i forhold til pakhuset. Det stod derfor færdigt først, og blev blandt andet benyttet af de spanske hjælpetropper, som var udstationeret i Aarhus. De afventede ordre til at invadere Sverige sammen med den danske hær og skulle derfor forsørges imens. Derfor blev de indkvarteret i Harboe Meulengracht's nyopførte pakhus.
Da Det Hvide Palæ blev opført, blev bygningen derfor forbundet med pakhuset via en lavere bygning i år 1860, som er netop denne udbudte ejendom Badstuegade 1E, 1F og 1G.
Ejendommen er beliggende i den yderst attraktive Badstuegade med synlighed både fra Store Torv / Lille torv og fra Pustervig. Bebyggelsen er opført i år 1860 og fremstår i en god og velvedligeholdt stand. Den opførte ejendom har et smukt, enkelt og mondænt udtryk, som man bestemt bemærker når man passerer ejendommen. ~~~~~~~~~~

Ejendommen er indrettet med en meget høj stueetage (til butiksformål), som qua højden er indrettet i flere forskudte plan på i alt 364 m². Indretningen giver plads til den kreative lejer, som vil adskille sig fra de mange ?white-boxes? der ellers findes i detailhandlen.

Foruden den spændende butik indeholder ejendommen et yderst charmerende kontorlejemål på 1. sal, som løbende er blevet opdateret og istandsat. Endvidere er der på 1. sal indrettet en bolig på 78 m², som også fremstår i en god og velholdt stand ? lejligheden har en glimrende loftshøjde og nuværende lejer har adgang til ejendommens loftsrum til opbevaring. Loftsummet entréres fra trappeopgangen via egen trappe.

Ejendommen har naturligvis tilhørende 4 p-pladser i ejendommens hyggelige gård, der har adgang via port direkte fra Badstuegade. Ved overtagelsen har køber adgang til de 2 ledige p-pladser.

For at høre nærmere omkring denne spændende ejendom kontakt da venligst danbolig Erhverv Aarhus ? Lars Kjær ? for en fortrolig og uforpligtende snak på tlf. 2212 1522 og for yderligere materiale på mail

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.064.152,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.854,-
Årlige driftsudgifter kr.
53.728,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
94,-
Pris i kr.
20.495.000,-
Afkast %
4,96 %
Kr./m²
35.706,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
574 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
450 m²

Faciliteter

Gård
P-plads
Port

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere