SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 43, 8000 Aarhus C

Top beliggenhed på Strøget

63.500.000,-
3,51 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 19 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 624-7635

Attraktiv strøgejendom med projektpotentiale mod Amaliegade

Ejendommen er bestående af to ejendomme - henholdsvis strøgejendom på Søndergade og mindre ejendom med to tilhørende garager mod Amaliegade.

Strøgejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering, og fremstår i dag med et stilrent og flot udtryk mod hovedstrøget/Søndergade!
Med sine 850 meter er Strøget i Aarhus en af de længste handelsgader i Jylland - med detailbutikker, caféer, restauranter samt Salling Stormagasin og Salling Parkeringshus. Strøget er en af de bedst besøgte gågader med gennemsnitlig, daglig gennemstrømning på ca. 50.000 personer i butikkernes åbningstid.

Strøgejendommen:
Den gennemgribende renovering af strøgejendommen i 2017 omfatter renovering af både erhvervslokaler, lejligheder og kælder inkl. kloakrenovering, brandsikring, elinstallationer og VVS-arbejder.
Forretningen i stueetagen blev udvidet med 34 m2, og måler i dag 165 m² med tilhørende lager i kælderen på 116 m². Forretningen er renoveret og indrettet til et driftsoptimalt forretningslokale med mulighed for minimering af bemanding og svind, og med et større og indbydende salgsareal, der samtidig er yderst regulært. Der er nedgang til lageret, der grundet renoveringen, isolering sammen med luftudskiftningsanlæg, sikrer et effektivt og brugbart lagerareal.
Lejlighederne fra første til tredje etage blev ligeledes total renoveret og ombygget, samt suppleret med trappetårn og altangange. De har alle adgang til depotrum i den renoverede kælder. Lejlighederne har topbeliggenhed med adgang fra Amaliegade og blev ved renoveringen konverteret til topklasse boliger af høj standard i New Yorker-stil. De tre etager indeholder i alt fire lejligheder - alle med altaner/altangange.

Ejendom mod Amaliegade:
Ejendommen har fået ny tegltagsbelægning og kvist i nyere tid, men fremstår herudover i original stand. Ejendommen fremstår som et byhus, med én boligenhed, fordelt på stueetage, 1. sal og tagetage. Der er to tilhørende garager til ejendommen, delvist "integreret" i ejendommen på 47 m² og delvist ved siden af ejendommen på 50 m², hvorfor et fremtidigt byggeprojekt er en mulighed - henset til færdiggjort projekt i naboejendommen! Garagerne er i dag udlejet med "3 stk. garage-pladser". Herudover er der en p-plads i gården.

Kontakt Jonas Malberg, home Ehverv - tlf. 86 19 03 00 / joma@homeerhverv.dk

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.368.586,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.939,-
Årlige driftsudgifter kr.
176.882,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
219,-
Pris i kr.
63.500.000,-
Afkast %
3,51 %
Kr./m²
78.784,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
806 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
384 m²

Faciliteter

Altan
Depotrum
Garage
Kælder
Parkeringshus
Depotrum
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK