SENEST SET
FAVORITTER

Lily Brobergs Gade 4, 8220 Brabrand

14 rækkehuse i Aarhus

45.000.000,-
4,09 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9632 XX XX Se nummer
E-mail xx@panorama.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: K12174

14 spændende rækkehuse i Skovkvarteret i Gellerupparken - den "nye" attraktive bydel i Aarhus

Projektudviklingsselskabet ”Skovkvarteret” opfører spændende og utraditionelle rækkehuse i Skovkvarteret på Lily Brobergs Gade i Gellerupparken, der er i øjeblikket er under forandring fra at være et belastet og isoleret boligområde til at blive en ny attraktiv bydel i Aarhus. Omforandringen af Gellerupparken og området omkring Tovesvej i Aarhus betegnes som Danmarkshistoriens mest visionære og ambitiøse helhedsplan for fysisk omdannelse af et stort alment boligområde.

Der opføres i alt 26 utraditionelle og spændende rækkehuse i Skovkvarteret med et samlet areal på ca. 2.890 m2. Husene fordeles på 3 blokke med 7 boliger i hver, og 1 blok med 5 boliger. Byggeriet er påbegyndt og forventes klar til indflytning september 2019.

Byggeriet opføres på område med tæt og høj beplantning, der er omfattet fredskovspligt. Området har hidtil fungeret som grøn kile mellem Gudrunsvej og Åby Ringvej. Skovkvarteret ligger op mod det eksisterende villaområde Christianshøj, der grænser op mod Silkeborgvej.

Terrænet er skrånende mod sydøst, hvilket giver mulighed for spændende og utraditionelt byggeri. Bygningskroppene vil blive orienteret nord/syd, hvorved alle boliger vil få vestvendte uderum og østvendte ankomstrum. Bygningerne opføres i to etager med saddeltag og facader af teglsten. Det primære facademateriale vil være tegl i en blanding af lyse og mørke nuancer. Bebyggelsen følger det skrånende terræn med en forskydning ned ad skråningen.

Cykelskure mellem bygningerne er med til at afskærme uderummene mod nord, således at boligbebyggelsen primært orienterer sig mod det grønne beplantningsbælte i syd samt opholdsarealerne imellem husene.

Der er i Lokalplanen stillet krav om at etablere en række parkeringspladser i området, heriblandt 24 parkeringspladser i forbindelse med Skovkvarteret. Strategisk gadeparkering skal i øvrigt medvirke til at skabe mere liv og tryghed i området,

I den sydøstlige del af området etableres et hyggeligt regnvandsbassin til håndtering af regnvand fra lokalplanområdet og fra de omkringliggende veje. Bassinerne designes med mulighed for ophold på skråningerne og indpasses æstetisk og rekreativt til bebyggelsen og det grønne område. Det største bassin etableres som et rekreativt element med permanent vandspejl.

Lejeindtægt, driftsomkostninger og afkast er anslået.
Økonomiberegninger, materialebeskrivelse, skitser og plantegninger mv., kan udleveres efter nærmere aftale ved henvendelse til Benny Bach, Panorama.dk – mail: bb@panorama.dk eller telefon +45 20750744.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.111.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.400,-
Årlige driftsudgifter kr.
297.346,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
197,-
Pris i kr.
45.000.000,-
Afkast %
4,09 %
Kr./m²
29.841,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1508 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelskur
Parkeringsplads
Saddeltag
Teglsten
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK