SENEST SET
FAVORITTER

Tovhøjvej 4, 8381 Tilst

Projektejendom til rækkehusbyggeri

5.200.000,-
-0,52 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 2302287

 

I den idylliske landsby Geding, finder vi denne skønt beliggende ejendom. Ejendommen er en tidligere landejendom med et stort stuehus på 255 m2 samt stald- og ladebygninger på i alt 2.224 m2. Grunden er 18.103 m2 og ligger som en regulær samlet grund i direkte sammenhæng med byen.

Geding er en lille landsby 2 km fra Tilst ved Aarhus. I Tilst finder man skole samt et væld af indkøbsmuligheder. Der er endvidere kun få kilometer til Skejby Sygehus, som med over 9.000 medarbejdere hører til landsdelens største arbejdspladser. Geding er smukt beliggende i et grønt område med marker og fredskov. Byen ligger højt placeret i landskabet med udsigt over Aarhus.

Ejendommen er delvist omfattet af tillæg 105 til kommuneplanen 2017, hvoraf det fremgår, at der ved opførsel af sammenbyggede boliger kan tillades en bebyggelsesprocent på 40. Der kan som udgangspunkt tillades ny bebyggelse, hvor der i forvejen har været bygningsmasse.

Sælger har lavet visualiseringer af et muligt byggefelt, som dog alene er vejledende, da et konkret byggeprojekt skal godkendes af Aarhus Kommune.

Ejendommen kan erhverves med henblik på projektudvikling, men den kan naturligvis også købes af håndværkeren, som kan bruge ejendommens bestående bolig og udhuse til sin egen virksomhed, eller af familien, som ønsker en hesteejendom i naturen men alligevel tæt på Aarhus.

Ejendommen sælges for Freja Ejendomme, Statens Ejendomsselskab -

Forslag til anvendelse

Byggeprojekt

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.506,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
11,-
Pris i kr.
5.200.000,-
Afkast %
-0,52 %
Kr./m²
2.098,-

Lokalet

Etage areal
2479 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18103 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere