SENEST SET
FAVORITTER

Lollandsgade 37, 8000 Aarhus C

Øgade-ejendom

7.500.000,-
-0,50 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000228

Øgade-ejendom på den helt rigtige placering

•Charmerende ejendom opdelt i 4 små enheder
•Totalistandsat i 2006/7 da ejendommen blev solgt ud i andele
•Højt vedligeholdelsesniveau såvel ude som inde
•Oplagt som byhus eller forældrekøb
•Solorienteret gårdhave med adgang ud til grønt åndehul
Ejendommen kan dateres tilbage til 1894 og har højst sandsynlig i en lang periode fungeret som et hus for én eller 2 familier. I 2006/7 blev ejendommen renoveret fra kælder til kvist og solgt ud i 4 andele. Her, godt 15 år efter, ønsker andelshaverne foreningen nedlagt og dermed også en ny ejer til deres lille ejendom på Lollandsgade 37.
Ejendommen andrager i alt 201 etagemeter med et bebygget areal på 53 m2 – så kælder, stue samt 1. sal er 53 m2 og grundet de skrå vægge på 2. salen, er denne enhed lidt mindre – 42 m2 men til gengæld er der indrettet en anvendelig hems, som har været anvendt som soveværelse, som ikke fremgår af BBR’en. I ejendommens kælder er der 25 m2 godkendt lejlighed – det resterende areal er gang samt vaskerum. Hele kælderen er klinkebelagt i samme lyse klinker, som bidrager til et lyst og funktionelt miljø.
Lejligheden i stueplan er klargjort til at kommende ejere påsætter en terrasse, så man har den direkte adgang fra stuen til ejendommens meget hyggelige gårdmiljø. Alle lejligheder er naturligvis udstyret med eget køkken og bad og består af en stue samt soveværelse. Lollandsgade 37 tilhører en lille eksklusiv klub i Øgadekvarteret – en klub af ejendomme som både har adgang ud til et grønt fællesareal fra gårdhaven samtidig med at haven er orienteret mod eftermiddags- og aftensolen.
En ejendom som helt bestemt er et besøg værd og rummer flere muligheder – standen må siges at være indflytningsklar – EDC byder velkommen.
Placeringen bliver ikke meget bedre! Ejendommen ligger rigtigt ift. solen, fra haven er der et godt stykke vej over til ejendommene på Grønnegade hvilket skaber åndehul og her er kort afstand til det hyggelige Latinerkvarter, som er et af Aarhus’ ældste og mest charmerende steder.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
23.534,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
136,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
-0,50 %
Kr./m²
43.353,-

Lokalet

Etage areal
173 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
150 m²

Faciliteter

Bad
Fællesareal
Gårdhave
Kælder
Terrasse
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere