SENEST SET
FAVORITTER

Møgelgårdsvej 41, 8520 Lystrup

Blandet bolig og erhverv

3.496.000,-
8,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: AE34670000035

Spændende erhvervsejendom med 262 kvm bolig.

Velkommen til et skønt hjem med mange dejlige detaljer – allerede hjemmets ydre viser sig fra bedste side med solceller på taget og en smuk have. Her får I en 256 kvadratmeter bolig, der er perfekt til den store familie – og ellers har I muligheder for hel eller delvis udlejning samt at drive et mindre erhverv på adressen.
 
Hjemmet præsenterer sig nydeligt i to plan og disponerer over hele fem værelser, to badeværelser, bryggers, altan, køkken, køkkenalrum, stue samt en kontorafdeling, der dækker over flere disponible rum. Her kan I indrette jer, lige som I ønsker.  Køkkenalrummet i stueplanet tager sig flot ud med kogeø og detaljer, der i den grad indbyder til at gå sammen om madlavningen. Herfra kan I også nemt bevæge jer hen til middagsbordet samt videre ind i stuen, der giver jer ideelle forudsætninger for at skabe nogle hyggelige sofamiljøer, hvor I rigtigt kan slappe af. Desuden er der gulvvarme overalt i stueplan.
 
På førstesalen er der en fordelingsgang med hele fire gode værelser, der gør overetagen oplagt til soveafdeling for børnefamilien. Desuden finder man et køkken og et stort badeværelse med bruseniche. Fra det ene værelse er der en større overdækket altan. Førstesalen er også ideel til udlejning af både enkeltværelser eller hele overetagen.
 
Med de mange kontorrum er der altså muligheder for at drive erhverv, at have en pladskrævende hobby eller bare at udleje til eventuelle erhvervsdrivende – lyder det ikke spændende? Ovenikøbet får I en stor lukket have og optimale parkeringsmuligheder, så der altid er plads til gæsterne.
 
Med placering i den hyggelige by, Lystrup, som har alt hvad hverdagen kan ønske sig af indkøb, børnepasning, skole til og med 9. klasse. På under 5 minutter, kan man fange motorvejen, og på den måde, har i nem adgang til både Aarhus og Aalborg. Ligeledes er der gode forbindelser til Aarhus, med både bus og letbane. Ejendommen er beliggende i erhvervskvarteret i Lystrup, hvor der er rigtig mange grunde, hvor der er både bolig og erhverv.
 
Hvis denne mulighedsrige villa har fanget jeres interesse, så fang os allerede i dag på tlf: 2271 7174 og få en fremvisning.
 
Vi glæder os til at høre fra jer.

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
333.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.257,-
Årlige driftsudgifter kr.
46.832,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
177,-
Pris i kr.
3.496.000,-
Afkast %
8,33 %
Kr./m²
13.192,-

Lokalet

Etage areal
265 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1602 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Parkeringsmulighed
Køkken

Teknik

Gulvvarme
Solceller

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere