SENEST SET
FAVORITTER

Badstuegade 16, 8000 Aarhus C

EJENDOM I LATINERKVARTERET MED 5 LEDIGE BOLIGER

26.500.000,-
2,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8617 XX XX Se nummer
E-mail xx@mailreal.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90503197

UDLEJNINGS-, PROJEKT- ELLER LIEBHAVEREJENDOM

Her har du mulighed for lave en stor liebhaverbolig med tagterrasse i Latinerkvarteret.

Vi har nu fornøjelsen at udbyde denne ejendom med 6 boliger og 2 butikker til salg for et boliginteressentskab. I den forbindelse bliver 5 boliger ledige for købers disposition. Den sidste bolig er udlejet tidsbegrænset.

Ejendommen er beliggende kun 48 m fra Pustervig Torv, som kan skimtes fra terrassen til den øverste lejlighed. De øvrige 5 lejligheder har alle altaner. Den flotte og charmerende rødstensejendom med rødt tegltag er opført i 1909 og om-/tilbygget i 1992. I den forbindelse blev bagtrappen nedlagt og ejendommen blev genopdelt fra én sammenlagt lejlighed til 6 lejligheder med bad og køkken. Vinduerne er trævinduer med termoruder. Der er port til egen lukket gård med cykelparkering og adgang til kælderen, hvor der forefindes depotrum m.m.

Der er indgang til opgangen via en flot dør fra Badstuegade, som er beliggende i centrum af Latinerkvartereret og med kort afstand til alle de skønne café'er, restauranter og butikker samt åen, der ligger "lige om hjørnet". I ejendommens stueetage forefindes 2 butikslejemål udlejet til hhv. Julie Sandlau A/S og Line & Jo ApS. De 6 boliger er fordelt med 2 boliger på hver etage. På 1. - 3. sal er boligerne beliggende til venstre 3 -værelses på 60 m² og boligerne beliggende til højre er 2-værelses på 41 m². Boligerne er varierende i et vist omfang, især med hensyn til køkkenindretning.

3. th. kan beskrives som en veludnyttet lejlighed, der rummer: Entre, dejlig stue, stort soveværelse med skabsvæg med skydelåger, pænt og veludnyttet køkken med alt i hårde hvidevarer og udgang til stor altan på 8 m². Flot badeværelse med pæne vægfliser, hvidt inventar og bruseniche med glassider. Lejligheden har pæne lofter med indbyggede spots. 3. tv. er en skøn lejlighed på i alt 99 m², der er fordelt på 60 m² boligareal på 3. sal samt 22 m² hems og 17 m² udestue i tagetagen. Lejligheden byder på entré, et rummeligt soveværelse, et værelse der p.t. benyttes til walk-in-closet, pænt badeværelse med bruser og stort køkken/alrum med flot hvidt inventar i køkkenet. Fra køkken/alrummet er der opgang til tagetagen, hvor der er stue med loft til kip og ovenlysvinduer. Fra stuen er der åbnet op til køkken/alrummet nedenunder, hvilket giver et godt lysindfald i begge lejlighedens opholdsrum. Tagetagen byder ydermere på et depotrum samt udestue, der kan benyttes til atelier, arbejdsrum, hobbyrum eller ekstra stue. Kun fantasien sætter grænser. Fra udestuen er der udgang til lejlighedens skønne sydvestvendte træterrasse på hele 8 m².

Kontakt ejendomsmægler & valuar, MDE Gunnar Broholm for yderligere oplysninger eller en fremvisning af denne ejendom.
Der tages forbehold for mellemsalg.

Forslag til anvendelse

Butikker

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
911.344,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
2.307,-
Årlige driftsudgifter kr.
141.427,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
358,-
Pris i kr.
26.500.000,-
Afkast %
2,91 %
Kr./m²
67.089,-

Lokalet

Etage areal
395 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
149 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Cykelparkering
Depotrum
Gård
Opholdsrum
Tegltag
Træterrasse
Port
Køkken

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere