SENEST SET
FAVORITTER

Skovbakkevej 18B, 8220 Brabrand

Rækkehuse i Brabrand Bakker

6.850.000,-
3,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000154

Arkitekttegnede rækkehuse i Brabrand Bakker

Selskabshandel med skattemæssigt underskud

- Smukt beliggende ind i skrænten af et lille skovbælte
- Selskabshandel med ”Skovbakkevej ApS”
- Skattemæssigt underskud på ca. 800.000,-
- Mulighed for frasalg enkeltvis ved fraflytning

På Skovbakkevej 18A-F, 8220 Brabrand blev der i 2009 opført 6 arkitekttegnede rækkehuse på et skrånende grundstykke med skel op med et lille stykke fredskov. 4 ud af de 6 rækkehuse er siden da blevet solgt til private ejere, som formodes selv at bebo enhederne. Der ligger altså stadigvæk 2 rækkehuse i selskabet ”Skovbakkevej ApS”, som nu sættes til salg (selskabshandel). Prisen på selskabet er sat efter hvad ejendommene kan sælges til i detailsalg – Skovbakkevej 18F blev som reference solgt til kr. 3.450.000,- i sommeren 2020. Det man som køber skal have for øje er det skattemæssige underskud på ca. kr. 800.000,- som der ligger i selskabet – for at handlen giver mening, skal køberen kunne se en fordel i dette underskud.

Rækkehusene entréres i et rummelig indgangsparti med glasvæg indtil køkken alrummet – da man ikke har vinduer i husenes østlige facade i stueplan, har man kompenseret ved at lade lyset strømme igennem rummene så vidt muligt. Herudover rummer stueplan et gæstetoilet og et lille bryggers rum med videre adgang til depotrum under trappen. På 1. sal finder man et rummeligt badeværelse med kar i hjørnet + brus, 3 soveværelser samt stue med gulv-til-loft vindue orienteret mod sydvest – fra stuen er der adgang til en lille altan.

Foran boligerne har man en skjult affaldsbeholderne bag en sortmalet trædør i et lille indhak ved siden af det lidt specielle og lidt anderledes vognly. Herudover har man fra den lille forhave også adgang til et skur til opbevaring af diverse – værd at bemærke er vognly og skur opført i teglsten og husene er ligeledes fuldmurede.

Handlen vurderes at være mest attraktiv for en køber der kan udnytte det skattemæssige underskud i selskabet ”Skovbakkevej ApS”.

Naturskøn og bynær beliggenhed på blind vej

Skovbakkevej snor sig op gennem et bakket terræn i et område, der gennem årene er blevet mere og mere populær grundet den bynære placering, det rolige miljø (blind vej) samt let adgang til skov og natur. Fra ejendommen har man let adgang til indkøb og Aarhus C – Rema1000 og busstoppestedet med frekvent afgange til midtbyen, ligger begge lige omkring 800 meter fra adressen.

Udbuddet af lejeboliger i området er forholdsvis stort (Stenbækhave og den øvrige udvikling af Gellerup), men på netop Skovbakkevej er det meste privatejet og derfor vurderes det, at efterspørgslen overstiger udbuddet og at man ved genudlejning måske kan hæve lejen en smule.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
293.100,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.136,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.792,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
216,-
Pris i kr.
6.850.000,-
Afkast %
3,50 %
Kr./m²
26.550,-

Lokalet

Etage areal
258 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
166 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Depotrum
Glasvæg
Gæstetoilet
Indgangsparti
Teglsten
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere