SENEST SET
FAVORITTER

Skovvejen 1, 8000 Aarhus C

Flot rødstensejedom med udviklingspotentiale

29.500.000,-
-0,87 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8620 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 2001068

 

Beliggenhed
Denne flotte boligudlejningsejendom er beliggende i ét af Aarhus' mest attraktive udviklingsområder. Området er derfor meget attraktivt for lejere. Med denne beliggenhed er skov, strand og vand meget tæt på. Området byder på udsigt over havnen, og Riisskoven er nærmest i baghaven. Herudover er det hyggelige Trøjborg kun et stenkast derfra. Her bydes bl.a. på biograf, diverse stemningsfyldte cafeer og specialbutikker - en helt særlig stemning i et dejligt miljø.

Beskrivelse
Ejendommen er i 4 plan med to bagtrapper og opført i 1899. Bygningens facade er renoveret i 2013, hvor også tagpap blev skiftet. Ejendommen fremstår med flere bygningsmæssige gode detaljer, herunder en stor pompøs trappeopgang, flotte indgangspartier og generelt meget lyse lejligheder. Ejendommens vinduer er skiftet inden for de sidste 15-20 år, - enkelte trænger til udskiftning. Alle køkkener og badeværelser er alle af ældre dato, men i pæn stand.

Lejligheden i stuen og lejlighederne på 1. samt 2. sal er store flotte lejligheder, som er delevenlige. 3. sal har tidligere været udlejet som 10 værelser.

Erhvervslejemålet i stueetagen består af 126 m² køkken og café/restaurant, hertil kommer køle-/bage-/vaske-/lagerrum på 79 m² i kælderen, som også kan være lejebærende. Det vurderes, at erhvervslejemålet kan nedlægges og konverteres til bolig.

Til ejendommen forefindes fælles gårdareal, hvor der indbetales til gårdlaug, som står for pasning og vedligeholdelse af arealet.

Ejendommen har indenfor de seneste par år fået etableret vandure og nyt varmeanlæg med automatisk regulering. Varmeveksler og rør er isolerede. Alle termostater og ventiler på radiatorer er udskiftet i samtlige lejligheder. Ligeledes er alt belysning i ejendommen udskiftet, så der opnås lavere energiforbrug.

Øvrige forhold
Der foreligger principgodkendelse fra Aarhus Kommune på opførelse af ny 4. sal på 279 m². Til de nye lejligheder er der mulighed for at tilføre tagterrasse til hver lejlighed. Sælger er i gang med at forhøre sig hos Aarhus kommune, om hvorvidt ejendommen kan opdeles i ejerlejligheder.

Særligt vedrørende lejeforhold
Sælger har tømt hele ejendommen, således at alle lejligheder kan renoveres samtidig.

Forslag til anvendelse

Biograf

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
257.519,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
270,-
Pris i kr.
29.500.000,-
Afkast %
-0,87 %
Kr./m²
30.955,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
953 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
378 m²

Faciliteter

Gårdareal
Indgangsparti
Lagerrum

Teknik

Køl
Radiatorer
Varmeanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK