SENEST SET
FAVORITTER

Lægårdsvej 9, 8520 Lystrup

Flot investeringsejendom i Lystrup

44.900.000,-
7,09 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 6180932

Attraktivt erhvervsområde - Kort afstand til motorvej - Mange parkeringspladser - Udlejet til 6 lejere

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Lystrup i det nordlige Aarhus med stor facade ud mod Lægårdsvej. Der er blot ca. 1 km til den store rundkørsel ved indkørslen til Lystrup, som bl.a. giver adgang til Djurslandmotorvejen og videre til Motorvej E45. Fra området er der endvidere kun 5 min. kørsel til Grenåvej i Risskov, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af Aarhus, herunder til midtbyen og havnen. Endelig er der gode bus- og togforbindelser til området fra bl.a. Aarhus.

Beskrivelse
Ejendommen ligger på en 14.918 m² stor grund med indkørsel fra Lægårdsvej og Skavholmvej. Bygningen er opført i 1985 og ombygget i 1990. Bygningsfacaden er påmonteret stålprofiler og der er pap på taget. Det samlede erhvervsareal er på 6.232 m² og fordeler sig med 1.702 m² primært kontorarealer i stueplan og 4.530 m² primært kontor og let produktionsareal i terræn.

Ejendommen entreres via en flot hall med flisebelægning og med opgang til stueplan på terræn samt adgang til fordelingsgang til kontorerne i stueplan ud mod Lægårdsvej. Arealerne her er indrettet til kontor, køkken/kantine, toilet og teknikrum. Gulvene er belagt med enten linoleum eller nyere trægulv, og loftet er beklædt med lysdæmpende plader med lamper.

Ovenpå og med indgang fra terræn ved Skavholmvej er bygningen indrettet med kontorer og lokaler til let produktion. Det vurderes, at kontorarealet udgør ca. 1.000 m², og de resterende 3.386 m² anvendes til let produktion. Kontorerne er store og flotte. Det bemærkes, at en del af arealet til let produktion uden de store udgifter kunne omdannes til kontorarealer. Gulvene er enten belagt med linoleum eller flot trægulv. Der er en god lofthøjde samt ovenlys og udsugningsanlæg. Indgangen til produktionen sker gennem flere porte på begge sider af bygningen.

Bygningen er særdeles velholdt, og der er gode parkeringsforhold på ejendommen.

Udenomsarealet er belagt med fliser og asfalt og udlagt til parkeringsareal og græsplæne.

Lejerne
DALMATIC/ TNV-Electronic er en internationalt orienteret, dansk elektronikvirksomhed beliggende i Aarhus. De er specialiseret i at fremstille automatik til portindustrien. De har et bredt produktsortiment og udvikler og producerer individuelle løsninger efter kundens ønsker og behov. DALMATIC/ TNV-Electronic er en loyal, fleksibel og professionel samarbejdspartner og leverandør med kvaliteten i fokus. Virksomheden har de sidste 3 år haft stigende omsætning og stigende positivt resultat før skat.
AJ Stole A/S producerer modulære sædesystemer til kørestole. Programmet omfatter alt, der vedrører den siddende stilling. Alle delelementer er udviklet med fokus på funktionalitet, design, indstillingsmuligheder og kvalitet. Udover at levere et bredt "standard" sortiment, deltager de også gerne i tilretning og individuel tilpasning. Virksomheden har de sidste 3 år haft stigende omsætning og stigende positiv resultat før skat.
Vacpro distribuerer for førende globale leverandører af støvsugningsudstyr som Edwards Vacuum og MKS Instruments. Du kan være sikker på de højeste kvalitetsprodukter og teknisk know-how. Deres hold i Storbritannien og Danmark er erfarne i mange forskellige vakuumapplikationer. De er specialister i alle former for vakuumprocesser og vakuumapplikationer og har over 20 års erfaring inden for vakuum. Sammen med salget af nyt udstyr kan de tilbyde service, reparation eller udveksling af en bred vifte af vakuumudstyr. Fra 2016 til 2017 har de fordoblet deres omsætning, og resultatet er næsten tredoblet.
Selo Nordic designer og konstruerer proces- og emballeringssystemer til fødevare-, dyre-, apotek- og ikke-fødevareindustrien. De tilbyder en A til Z løsning: Deres projekter udføres af dem fra designfasen op til installation og konfiguration af systemerne. De mestrer og tager sig af alt teknologi, automatik, teknik, montering, installation og eftersalgsdiscipliner. Virksomheden har de sidste 5 år haft stigende omsætning og stigende positivt resultat før skat.
Vandmand tilbyder alle services inden for vandforsyning og rådgiver lige fra vandboringen til målingen ved slutbrugeren. De forhandler alle relevante produkter, og med over 25 års erfaring i branchen kan de garantere kvalitet i alle niveauer af kundens projekt. Effektiv rådgivning, god service og hurtig og korrekt levering betyder, at Vandmand er en solid og stærk samarbejdspartner. Ikke mindst fordi deres medarbejdere altid er uddannede og opdaterede inden for den nyeste teknik og lovgivning. Virksomheden har i de sidste 4 år med undtagelse af 2016 haft et positivt resultat.

Forslag til anvendelse

Apotek
Produktion

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.637.499,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
584,-
Årlige driftsudgifter kr.
538.446,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
86,-
Pris i kr.
44.900.000,-
Afkast %
7,09 %
Kr./m²
7.205,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
6232 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
14918 m²

Faciliteter

Toilet
Hall
Kantine
Parkeringsplads
Port
Kantine
Køkken
+Mere

Teknik

Teknikrum
Udsugningsanlæg

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK