SENEST SET
FAVORITTER

Nærum Hovedgade 10, 2850 Nærum

nvesteringsejendom med central beliggenhed

118.000.000,-
5,60 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8532

Enestående investeringsejendom med central beliggenhed

På Nærum Hovedgade udbydes nu en ganske særlig investeringsejendom - det her er uden tvivl en type ejendom, som sjældent sættes til salg. Der er nemlig samlet set tale om 9.505 kvadratmeter, der præsenterer sig selv i flot stand; og hvor størstedelen af ejendommen er udlejet til stabile og solide virksomheder.

Der er tale om en større og særdeles attraktiv ejendom, der egner sig perfekt til den fornuftige og detaljeorienterede investor. Denne investeringsejendom overtages nemlig med 3 gode lejere - og der er kræset ekstra godt om lejekontrakterne, hvorfor du som køber er sikret et attraktivt afkast. Den tomme del udgør pt. 2.254 kvadratmeter.

Ejendommen præsenterer sig selv med et stilrent arkitektonisk udtryk, og den er løbende vedligeholdt, hvorfor standen er god. Som et ekstra plus er der anlagt en stor parkeringsplads med front ud mod Nærum Hovedgade, hvilket sikrer gode forhold for både ansatte og kunder.

Som kronen på værket nyder ejendommen godt af en central beliggenhed, hvilket må siges at være et stort plus. Nærum Hovedgade huser både større og mindre virksomheder såvel som dagligvarebutikker og specialforretninger. Fra adressen er der kun 600 meter til Nærum St., hvorfra der er gode bus- og togforbindelser. Samtidig er der kun 2 minutter i bil til motorvejen og 10 minutter til København Ø.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
6.653.393,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
643,-
Årlige driftsudgifter kr.
2.858,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
118.000.000,-
Afkast %
5,60 %
Kr./m²
11.411,-

Lokalet

Etage areal
10341 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15531 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere