SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 12C, 3460 Birkerød

Centralt placeret på Hovedgaden

6.190.000,-
3,29 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8527

Attraktivt og velindrettet kontormiljø med masser af plads - Centralt placeret på Hovedgaden

På én af Birkerøds foretrukne placeringer, nemlig midt på Hovedgaden hvor gågade- og butiksmiljøet folder sig ud, kan jeres virksomhed nu overtage denne eftertragtede ejendom i nr. 12C - her åbner sig et stort og velindrettet kontormiljø med rigtig gode muligheder for forskellige erhvervsdrivende, der har brug for åbne kontorlandskaber, flere mødelokaler og attraktive fællesfaciliteter. En seriøs og indbydende base, hvor jeres professionelle virke kan vokse.

De mange lyse kvadratmeter tager deres begyndelse ved indgangspartiet, som henvender sig direkte mod Hovedgaden og dermed giver et rigtig godt udsyn, samtidig med at I skaber blikfang og synlighed mod kunderne. Erhvervet er først og fremmest indrettet med to kæmpemæssige, åbne kontorlandskaber, som skaber plads til kreativitet og flow på tværs af de forskellige afdelinger, ligesom det giver mulighed for at indrette jer, som I ønsker og har behov for - det er eksempelvis let og overskueligt at tilføje et par skillevægge, hvis I ønsker mindre miljøer. Desuden byder arbejdspladsen også på fire individuelle mødelokaler, så I altid kan invitere kunder og samarbejdspartnere forbi i rolige omgivelser eller selv trække jer tilbage i mindre hold internt.

Foruden de flotte, lyse kontor- og mødelokaler rummer arbejdspladsen også et par gode disponible rum, der eksempelvis kan benyttes til lager, kopi/print eller opbevaring, ligesom her forefindes badeværelse og toilet - samt ej at forglemme et lækkert, stort personalekøkken med siddepladser.

Kontoret ligger attraktivt i hjertet af Birkerød med adgang til byens gratis parkeringspladser, samt privat parkeringskælder og med et solidt kundeflow lige udenfor døren, hvor Hovedgaden folder sig ud.

Forslag til anvendelse

Kontor
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
404.558,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
945,-
Årlige driftsudgifter kr.
199.422,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
466,-
Pris i kr.
6.190.000,-
Afkast %
3,29 %
Kr./m²
14.463,-

Lokalet

Etage areal
428 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1813 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Kontorlandskab
Parkeringsplads
Skillevægge
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere