SENEST SET
FAVORITTER

Øverødvej 7, 2840 Holte

Velbeliggende ejendom centralt i Holte

18.000.000,-
3,40 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3330 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 181014488

Småhusejendom med blandet bolig og erhverv beliggende ved Holte Midtpunkt med Forbedringspotentiale på eksisterende boliglejemål

• Småhusejendom med blandet bolig og erhverv
• Centralt beliggende i Holte ved Holte Midtpunkt, Holte St. og Rudersdal Kommunes Rådhus
• Forbedringspotentiale på eksisterende boliglejemål
• Væsentligt udviklingspotentiale - potentiale for huludfyldning, påbygning af etage, nedlæggelse af én eller begge trappeopgange og etablering af trappetårn/elevatortårn
• Stort fælles gård/haveareal med egne p-pladser
• Gode parkeringsmuligheder på p-pladser foran og bag ejendommen
• Mulighed for afskrivning på erhvervslokalerne med ca. kr. 240.000 årligt

Ejendommen på Øverødvej 7, er en rød murstensbygning tækket med tegl. Ejendommen er oprindeligt opført i 1923, hvorefter bygningens østlige del blev tilbygget i 1928. Ejendommen har et etageareal på 513 m² (ekskl. kld.) og består i dag af 2 erhvervslejemål i stueplan og kælder samt 4 beboelseslejemål fordelt på 1. sal og tagetagen. Ejendommen indeholder herudover en kælder på 187 m², hvoraf 102 m² er kategoriseret som høj kælder med højt til loftet, godt lysindfald og med udvendig og selvstændig trappeadgang.

Boliglejemålene på 1. sal er på henholdsvis 99 m² og 88 m² og i tagetagen er de på 67 m² og 79 m². Boliglejemålene er lejet ud fra kr. 985 til kr. 1.118 pr. m², altså et gennemsnit på kr. 1.048, hvorfor vi vurderer at der er et væsentligt udviklingspotentiale.
Erhvervslejemålene i stueplan er udlejet til Homemate, der laver god takeaway mad og SCHC ApS der driver virksomhed med konsultation og behandling af akutte og kroniske skader.

Homemates lejemål i st. th. andrager 91 m² i stueplan jf. BBR (dog kun 80 m² jf. lejekontakt) mens SCHC ApS i st. tv. har 91 m² i stueplan (dog 95 m² jf. lejekontrakt). Homemate lejer pt. 80 m² af kælderen jf. lejekontrakten, mens SCHC ApS kun har adgang til et lille fælles toilet. Vi vurderer at lejen for erhvervslejemålene er i overensstemmelse med markedslejen.

Den resterende del af kælderen bliver brugt til varmecentral, vaskeri og pulterrum for ejendommens lejere.

Der vurderes, at være et væsentligt udviklingspotentiale i ejendommen, hvilket er drøftet med kommunen og beskrevet i notater fra dialogmøder med kommunen. Notaterne samt arkitekttegninger for projektet foreligger og hvilket der er adgang til i datarummet. Det skal således også pointeres, at der ikke er ansøgt om de beskrevne udviklingsmuligheder, og at der således heller ikke foreligger byggetilladelser herpå, men at de dog forventes at ligge indenfor rammerne for området.

Projektet omfatter følgende tiltag:
• Etablering af elevator i ejendommen, enten udvendigt med et trappetårn eller indvendigt, hvilket vil betyde inddragelse af en af de to opgange.
• Udfyldning af ”hullet” ind til Øverødvej 9, hvilket vil forøge boligarealet i de pågældende enheder med op til 33 m² pr. enhed.
• Forhøjelse af ejendommen med en etage, så den kommer på samme højde med de øvrige ejendomme i nærheden - dette vil give yderligere to
boliglejemål.
• Etablering af ny indkørsel fra Røjelskær med p-pladser kun for ejendommen.

Alt i alt et betragteligt løft af ejendommen med et udvidet boligareal på ca. 319 m² i alt.

Forslag til anvendelse

Beboelseslejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
807.086,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.573,-
Årlige driftsudgifter kr.
600.040,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
1.170,-
Pris i kr.
18.000.000,-
Afkast %
3,40 %
Kr./m²
35.088,-

Lokalet

Etage areal
513 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1146 m²

Faciliteter

Toilet
Gård
Kælder
P-plads
Pulterrum

Teknik

Elevator
Tv

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere