SENEST SET
FAVORITTER

Birkerød Kongevej 137A, 3460 Birkerød

Kombineret erhverv og bolig

16.000.000,-
4,46 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8580

Gedigen, rummelig og mulighedsrig ejendom med kombineret erhverv og bolig

Hermed udbyder vi Birkerød Kongevej 137A - en ejendom med kombineret bolig og erhverv, som overtages næsten fuldt udlejet. Der er med andre ord tale om en spændende investeringsmulighed for dig, der er på udkig efter nye projekter.

Ejendommen er opført i gedigne materialer og står med et klassisk arkitektonisk udtryk. I stueetagen ligger erhvervsdelen, og den fungerer som autoværksted; her viser planløsningen sig med alt lige fra diverse kontorer og opbevaringsrum til et stort og højloftet værksted. Som et ekstra plus er der langs ejendommens facade anlagt asfalterede arealer, der egner sig til bilparkering, udstilling og skiltning. Boligdelen fordeler sig over de øvrige etager - og som prikken over i'et kan vi påpege, at ejendommen byder på gode udviklingsmuligheder.

Birkerød Kongevej strækker sig som hele Birkerøds hovednerve, og den huser derfor også et bredt udvalg af virksomheder. Ejendommen ligger altså som en del af et varieret handelsliv, og der er gode muligheder for offentlig transport med bl.a. buslinje 385 få skridt fra adressen; men der er heller ikke andet end 1,1 kilometer til Birkerød St. med S-tog. Afslutningsvis kan vi oplyse, at det i bil tager mindre end 10 minutter at køre til både Hillerød- og Helsingørmotorvejen.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
928.797,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
650,-
Årlige driftsudgifter kr.
210.730,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
147,-
Pris i kr.
16.000.000,-
Afkast %
4,46 %
Kr./m²
11.197,-

Lokalet

Etage areal
1429 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2629 m²

Faciliteter

Opbevaringsrum
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere