SENEST SET
FAVORITTER

Ørbæksvej 12, 2970 Hørsholm

Moderniseret villa i Hørsholm

6.400.000,-
4,66 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8546

Moderniseret, lys villa tilbyder et hav af muligheder i hjertet af Hørsholm

Kun 300 meter fra Hørsholms hyggelige bymidte ligger en lys, moderniseret villa, der giver jer et hav af muligheder. Den lyse kælder og det tilstødende anneks er godkendt til beboelse. Kælderen er allerede udlejet. Villaen giver jer optimale muligheder for at indrette jer efter egne ønsker med brug af få midler - hvad end kvadratmeterne skal danne rammen om jeres familieliv eller indrettes til liberalt erhverv. Helt klart et kig værd!

Der er her tale om en charmerende, moderniseret villa fra 1907. På grunden udfolder sig et grønt havemiljø, der både byder op til leg og afslapning. Her er også solrige terrassespots, mens overdækningen sikrer selskabet i alt slags vejr.

Placeringen er både optimal for jer som familie og som erhvervsdrivende, da I her er nær alle livets fornødenheder. Omkring jer ligger andre erhvervsdrivende, mens Hørsholms bymidte venter bare 300 m. fra jer. Hørsholm Midtpunkt og den hyggelige gågade lokker hver dag lokale og udefrakommende til området, og her forefindes alskens indkøbsmuligheder, butikker og gode madoplevelser. Ved Midtpunktet finder I også alverdens busforbindelser, og er der børn på matriklen, kan de nyde nær afstand til skole, idrætsfaciliteter, svømmehal og øvrige institutioner.

Indendørs finder sollyset ubesværet vej ind gennem de fine, sprossede vinduer. Stueplan samler fint de fælles anliggender i ét, da et stort rum forener stuemiljø og køkken. På denne etage er endnu en stue, mens man på badeværelset kan indrette sig efter helt egne ønsker. Første sal prydes af en imponerende loftshøjde og store ovenlysvinduer. Her venter endnu en lys stue og et stort værelse, der potentielt set kan deles op i to. På denne sal kan man ligeledes indrette sig efter helt egne ønsker på et rummeligt badeværelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
392.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.464,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.509,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
341,-
Pris i kr.
6.400.000,-
Afkast %
4,66 %
Kr./m²
23.881,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
268 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
709 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Svømmehal
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere