SENEST SET
FAVORITTER

Mathilde Parken 7, 3400 Hillerød

Attraktiv portefølje med 11 restejerlejligheder i Hillerød

27.200.000,-
4,41 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Ditlev Juul
Telefon +45 5122 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: C-010244

 

Nu er der mulighed for at investere i 11 ejerlejligheder i Mathildeparken placeret i Hillerød med kun 700 meter til Slotssøen og 800 meter til slotshaven med sø og bæk, hvor der er gode muligheder for naturskønne ture. 


Område:

Mathilde Parken ligger centralt i Hillerød med indkørsel fra Københavnsvej og i gåafstand til Hillerød station, centrum og Slotsparken. Der er desuden gode dagligvareforretninger, institutioner og skoler i nærheden. Der er ligeledes parkeringsmuligheder for både biler, motorcykler og cykler tilknyttet ejendommen.  

I gåafstand ligger Frederiksborg Byskole og Marie Mørks Skole, to gymnasiale uddannelser, Frederiksborg Gymnasium (STX) og Teknisk Gymnasium (HTX), samt SOPU (Social Omsorg Pædagogik-uddannelser). Parken er ligeledes nabo til UCC, som har flere uddannelsesmuligheder. 

På blot en fem minutter cykeltur, kan du nyde de flotte omgivelser ved Frederiksborg Slot, den fantastiske barakhave med udsigt til Slotsø Palæet og Slotssøen. Til parret, seniorer eller børnefamilien er disse omgivelser ideelle. 


Ejendommen:

Bygningen er opført i en flot rødstensbygning tæt på Københavnsvej med gode parkeringsmuligheder, samt elevator i opgangen. Altanen føles privat, idet den ligger afskærmet i et indhak i ejendommen. I centrum af Hillerød har der generelt været mangel på nyere ejerlejligheder og lejeboliger, hvorfor Mathildeparken har været og stadig er, enormt eftertragtet.


Mathildeparken er opført i årene 2005-2007. Bebyggelsen rummer lejligheder i mange størrelser som rækker fra 1-værelses-lejligheder til store penthouselejligheder med udsigt over Hillerød.


Mathildeparken ligger centralt i Hillerød med indkørsel fra Københavnsvej og i gåafstand til station, Slotsparken og centrum. Der er desuden kort vej til gode dagligvare-forretninger, institutioner og skoler. Til bebyggelsen er der parkeringsmuligheder for biler, motorcykler og cykler.


Alle lejlighederne har en fransk altan. Mod banelegemet har stuelejlighederne en terrasse afskærmet af en bøgehæk. Til lejlighederne på 1. - 2. sal er der altan. 


I stueetagen har alle opgange 2-værelses lejligheder med terrasse, som vender mod banelegemet.

  

Beboelsen har satset begrænset på fællesarealer og fællesfaciliteter, hvilket afspejles i de udgifter som pålægges ejerne til den fælles vedligeholdelse og drift. 


Der er i alt 11 ejerlejligheder til salg i porteføljen, som har kvadratmetermål fra 39-122 m².


Ejendommen er energimærket med karakteren C.


  • Samlet etageareal: 909 m²
  • God beliggenhed tæt på Hillerød Station
  • 11 ejerlejligheder fuldt udlejet
  • Ejendom opført i 2005 - 2007 med elevator
  • Årlige lejeindtægter: 1.466.040 kr.
  • Afkast 1. år: 4,41 %
  • Pris: 27.200.000 kr. kontant

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.466.040,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.613,-
Årlige driftsudgifter kr.
287.347,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
316,-
Pris i kr.
27.200.000,-
Afkast %
4,41 %
Kr./m²
29.923,-

Lokalet

Etage areal
909 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Fællesareal
Parkeringsmulighed
Terrasse

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere