SENEST SET
FAVORITTER

Slangerupgade 3A, 3400 Hillerød

Virkelig attraktiv investering I Hillerød C.

5.500.000,-
4,96 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8610

Fuldt udlejet investeringsejendom i centrum af Hillerød

Slangerupgade 3A er adressen for en attraktiv investeringsejendom. Her erhverver du nøglerne til en fuldt udlejet ejendom, som ligger i centrum af Hillerød - med kort afstand til handelslivet, offentlig transport og Frederiksborg Slot.

Der er tale om en større og særdeles attraktiv ejendom, der egner sig perfekt til den fornuftige og detaljeorienterede investor. Denne investeringsejendom overtages nemlig fuldt udlejet - og den centrale placering gør værelserne og lejlighederne særdeles eftertragtede for bl.a. studerende samt unge og ældre, der blot er på udkig efter en lejebolig i hjertet af byen.

Ejendommen kan dateres helt tilbage fra 1712, og ved dette køb overtager du 1. salen og 2. salen samt lejlighederne i baggården. Der er altså både tale om værelser og lejligheder, men som vi allerede har nævnt, overtager du stedet fuldt udlejet, hvilket må siges at være nemt og bekvemt. Der er naturligvis også mulighed for udvikling af ejendommen, hvis du har noget specifikt i tankerne, eller hvis du med tiden vil renovere eller istandsætte boligerne.

Adressen ligger i centrum af Hillerød, og beliggenheden er dermed sublim. Der er kun 100 meter til Frederiksborg Slot og Slotssøen, og ejendommen ligger også i gåafstand fra gågaden, Irmatorvet, Føtex og Bilka. Dertil kommer Slotsarkaderne og byens specialbutikker, gode restauranter og hyggelige cafeer. Som prikken over i'et ligger Hillerød Station kun 1 kilometer fra lejligheden, mens bilejeren har nemt afsæt til større indfaldsveje og motorvejen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
535.581,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.388,-
Årlige driftsudgifter kr.
260.129,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
674,-
Pris i kr.
5.500.000,-
Afkast %
4,96 %
Kr./m²
14.249,-

Lokalet

Etage areal
386 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
593 m²

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere