SENEST SET
FAVORITTER

Langesvej 37, 3400 Hillerød

Flot investeringsejendom i Hillerød

10.995.000,-
4,44 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202383

Hillerøds nok flotteste investeringsejendom - Det lille Palæ

Hillerøds nok flotteste investeringsejendom - Det lille Palæ.
Smukt beliggende på hjørnet af nogle af Hillerød midtbys historiske veje, Langesvej og Vinkelvej, kun 700 meter fra Hillerød Station.
Mondæn og repræsentativ ejendom opført i ny klassicistisk stil og med en dåbsattest fra 1932 tegnet af arkitekt Carl Lundqvist. Denne særdeles gedigne og arkitektonisk smukke rødstensejendom med søjler af kalksandsted, er tækket med sorte glaserede og understrøget tegltag, hvide palæruder i kernetræ med håndlavede smedejerns dekorationer og skifferbelagte sålbænke. Ejendommens skotrender er renoveret sidste år. Dejlig solrig og grøn beplantet have med flot randbeplantning og skyggefulde pletter under de solitære gamle træer, stenbelagt terrasse, samt skur til bl.a. havemøbler. Her er masser af frirum til beboerne. Stor dobbelt carport samt mulighed for etablering af ekstra 2 pladser og derved ekstra mulighed for lejeoptimering.
Ejendommen Indeholder: Hall og trappeparti belagt med italiensk granit, svungen trappe med smukke udskæringer. Opført i 4 plan incl. kælder, med i alt 5 lejemål, med bl.a. 2 store unikke herskabslejligheder i stuen samt 1 sal. – hver på 145 m2, begge med smukke afhøvlede plankegulve, smukke stuklofter, pudsede lofter, flotte paneler og gerigter. Indrettet med stor præsentabel forstue, 2 regulære soveværelser samt meget stor og lys stue, toilet, badeværelse i marmor, samt dejligt køkken med gode hvidevare. Fra stuelejligheden er der direkte adgang til haven via smuk stentrappe. På 2 sal. er her yderligere 2 lejligheder med flot udsigt over byens tage. I kældere er her indrettet en ekstra lejlighed (ikke godkendt til beboelse)

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
578.170,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.482,-
Årlige driftsudgifter kr.
99.352,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
255,-
Pris i kr.
10.995.000,-
Afkast %
4,44 %
Kr./m²
28.192,-

Lokalet

Etage areal
390 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
713 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Hall
Kælder
Paneler
Plankegulv
Stuklofter
Tegltag
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere