SENEST SET
FAVORITTER

Åmosevej 7, 3400 Hillerød

Investeringsejendom centralt i Hillerød

19.500.000,-
4,81 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-7814

 

Investér i en helt nyopført etageejendom med 15 udlejede lejligheder centralt i Hillerød. De 15 lejligheder ligger fordelt på tre etager og er alle med altan eller terrasse. Hele ejendommen er til salg.

Beliggenheden er helt perfekt med 500 m til Hillerøds mange butikker og indkøbsmuligheder, samt de grønne områder rundt om Slotssøen. Med 1 km til Hillerød Station er det også en oplagt bolig for pendleren. Trods den centrale placering behøver beboerne dog ikke trækkes med larm og støj, da ejendommen ligger i et roligt boligkvarter med udsigt til haver og villatage.

Alle lejligheder er etværelses boliger og identisk opført. Der er bygget i tidens stil med rene linjer, lyst parketgulv, store vinduespartier og godt lysindfald i de åbne rum. Planløsning er praktisk med entré, badeværelse, køkken, og ét stort rum, hvilket giver mange forskellige indretningsmuligheder. Der er bygget i gode materialer, hvilket trægelænderet og den moderne elevator i opgangen vidner om.

Lejlighederne har alle et stort og lækkert badeværelse med cremefarvede fliser og separat bruseområde. Køkkenet har ny ovn fra Bosch og er opført i stilrent inventar med optimal udnyttelse af pladsen. Derudover byder lejlighederne på ekstra luksus i form af altanerne på første og anden sal og terrasserne i stueetagen. På anden sal ligger lejlighederne under det skrå tag, men har udbyggede kviste ud til altanen.

Dette er en ejendom med masser af potentiale som står indflytningsklar og lokker med dens gode placering og lækre byggestil. Den er oplagt til studerende, som enten pendler til København eller læser i Hillerød, eller til andre unge eller enlige.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.073.110,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.753,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.683,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
243,-
Pris i kr.
19.500.000,-
Afkast %
4,81 %
Kr./m²
31.863,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
612 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1085 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Kviste
Parketgulv
Terrasse
Udsigt
Køkken
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere