SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksværksgade 87, 3400 Hillerød

Fuldt udlejet Shell-tankstation

4.975.000,-
7,50 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5858 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 47400492

Fuldt udlejet Shell-tankstation med tilhørende servicebutik

Fuldt udlejet Shell-tankstation med tilhørende servicebutik udlejet til 7-Eleven beliggende på befærdet indfaldsvej til Hillerød.

Ejendommens grundareal er på 1.560 m², på ejendommen er opført en bygning i et plan som er bygget i 1962. Herudover en bygning ligeledes bygget 1962 som overdækning til benzin- og dieseltankstandere.

Facader og gavle er opført med mursten/eternitbølgeplader og glaspartier ud mod benzinstanderanlæg og taget er et fladt tag med lille hældning og beklædt med tagpap.

7-Elevenbygningen er på i alt 233 m² og indeholder en stor servicebutik på ca. 100 m² indeholdende servicediske, mejeri- og kolddrikkekølemontre, Baristakafferisteri, alm. kioskvarer m.m.. Fra butikken er der adgang til baglokale på ca. 25 m² som benyttes til Post-Nord pakkecentral samt mindre kontor og toilet. Fra butikken er der ligeledes adgang til god højloftet og tør kælder på ca. 65 m² indeholdende lager, arkivrum samt varmecentral (oliefyr). På bygningens østlige facade er der indrettet en vaskehal på ca. 70-80 m² med garagerulleporte i hver ende.

Foran servicebutikken er der indrettet to benzinstanderkørespor med i alt fire benzinstanderanlæg, anlægget er overdækket med stålkonstruktion/metalprofilplader.

Udendørsarealer er befæstet med asfalt rundt om bygningerne og der er fælles indkørsel med naboejendommen Frederiksværksgade 89.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
412.560,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
629,-
Årlige driftsudgifter kr.
47.780,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
73,-
Pris i kr.
4.975.000,-
Afkast %
7,50 %
Kr./m²
7.584,-

Lokalet

Etage areal
656 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1560 m²

Faciliteter

Arkivrum
Glasparti
Toilet
Kælder
Lager
Kontor

Teknik

Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere