SENEST SET
FAVORITTER

Slangerupgade 37, 3400 Hillerød

Portefølje med sikkert afkast

43.500.000,-
5,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 33 64 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 201191

Restejerlejlighedsportefølje med 7 ejerlejligheder

Herluf Trolles Torv er en moderne ejendom opført i 2009. Ejendommen rummer forskellige erhvervslejere i stueetagen med boliger på toppen i op til 3. sals højde. Af særligt attraktive karakteristika for beboerne kan fremhæves det indbydende havemiljø på 1. salen og den direkte adgang til boligerne fra parkeringskælderen, som er med til at gøre Herluf Trolles Torv til en af de mest eksklusive ejendomme i Hillerød.

Restejerlejlighederne i denne portefølje er fordelt med to boliger på 1. sal og en bolig på 2. sal. Dertil kommer Nykredits lejemål i stueetagen på i alt 1.358 m², og et lejemål udlejet til 9-ni Sushi 353 m².

Kunder til de erhvervsdrivende ledes naturligt mod ejendommens ene facade, hvorimod beboerne anvender den anden facade med havedækket. Ejendommen er derfor opført i et funktionelt arkitektonisk billede, hvor beboerne og de erhvervsdrivende har samhørighed, men samtidig også en selvstændig opdeling.

Den selvstændige opdeling er også udtalt i ejerfor-ningen. Der er en fælles ejerforening, hvis formål er at varetage opgaver som ikke kan isoleres ud til enten bolig eller erhverv, og hvor boligerne og de erhvervs-rivende har lige store stemmeandele via henholdsvis en boligejerforening og en erhvervsejerforening.

Nykredits lejekontrakt er uopsigeligt indtil 2026, og porteføljen rummer således et sikkert afkast fra en af landets stærkeste lejere, samt mulighed for løbende kapitalgevinster ved frasalg af boligerne til private.

Forslag til anvendelse

Bolig

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.551.402,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.292,-
Årlige driftsudgifter kr.
771.131,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
390,-
Pris i kr.
43.500.000,-
Afkast %
5,33 %
Kr./m²
22.025,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1975 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6873 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere