SENEST SET
FAVORITTER

Falkevej 20, 3400 Hillerød

Stor investeringsejendom i Hillerød

11.800.000,-
6,20 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-7935

 

Nu kan investeringsdrømmen indfris i det hyggelige Hillerød, hvor denne store erhvervsejendom står klar til køb. Ejendommen er beliggende i et ældre erhvervsområde i Ullerød, som er tæt på Isterødvejen og Herredsvejen, der begge er hovedveje både til og fra byen.

Ejendommen er opført ?68 og spænder i alt over 2061 kvadratmeter, hvoraf de 286 kvadratmeter er til beboelse. Villaen er på nuværende tidspunkt udlejet, og her vil det altså være muligt at opnå en ekstra indtægt. Erhvervsejendommen har Bravida som en af de nuværende lejere og egner sig helt ideelt til enten værksted, bilcenter eller til storopbevaring. De forskellige bygningers størrelser giver dog rig mulighed for ombygning, således at kvadratmeterne kan udnyttes på anden vis efter behov.

Ejendommen er placeret på en 5.899 kvadratmeter stor grund, hvor der er god plads til både kundeparkering såvel som udstilling. Erhvervsområdet bebos af andre salgsvirksomheder og industri, og herfra har man blot 8 minutter i bil til de befærdede centrumgader i Hillerød.

Hillerød er en af Nordsjællands mest besøgte byer, da den både byder på Frederiksborg slot, der er et historisk vartegn, Gribskov skov og et blomstrende handelsliv med spændende butikker såvel som spisesteder. Byen er placeret midt i det nordsjællandske med kort afstand til både Roskilde Fjord, Nivå Bugt og motorvejen, der leder direkte til København på blot en halv time.

Her får investorer såvel som større selskaber en ideel mulighed for at investere i pæne og velholdte bygninger, der har masser af potentiale til anvendelse og virksomhedsdrivelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
980.222,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
476,-
Årlige driftsudgifter kr.
242.969,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
118,-
Pris i kr.
11.800.000,-
Afkast %
6,20 %
Kr./m²
5.725,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2061 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5899 m²

Faciliteter

Kundeparkering

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK