SENEST SET
FAVORITTER

Sct Olai Gade 39, 3000 Helsingør

Fuldt udlejet investeringsejendom

23.000.000,-
6,10 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4920 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 139S8398

I centrum af Helsingør og udlejet til Spar Nord og lægeklinikker

Ejendommen har siden 1985 været ejet af CS-Pensionsfond (Centralforeningen for Stampersonels Pensionsfond), som altid har lagt vægt på en god og ukompliceret dialog med sine lejere, men som nu ønsker at afhænde ejendommen til en ny og mere langsigtet ejer.

Ejendommen er opført i 1978 og er meget velholdt, herunder med helt nyt (medio 2017) ventilations- og køleanlæg, samt ny gaskedel fra 2013.

Sct. Olai Gade strækker sig fra Helsingør Domkirke over til Fiolgade, og går dermed henover Bjergegade og Stjernegade.
Beliggenheden er således i centrum af Helsingør bykerne, og meget tæt på byens hovedstrøg.

I stueplan i forhuset mod gaden, og i sidehuset mod gården, og godt fungerende som ét stort banklokale, ligger banken. Dette lejemål har store butiksruder, mørke tæppefliser, lyse lofter og lejers egne ned-hængte lamper. Der er indrettet chefkontor med glasvægge, stort vindfang, samt post- eller kopirum og to toiletter bagerst. Bagerst i banken ligger den interne trappe til kælde-ren. Kælderen anvendes som et meget præsentabelt og stort mødelokale, men også til garderobe, køk-ken, toiletter og brusebad. Der er yderligere rum til arkiv, møde eller bordfodbold. Det store mødelokale kan gøres endnu større, idet foldevæggen kan skydes til siden.
Lejemålet blev tidligere anvendt af Roskilde Bank A/S, og deres konkursbo afstod i 2008 lejemålet til den nuværende lejer, Spar Nord Bank A/S. Lejemålets samlede bruttoareal udgør 904 m², som er fordelt med 437 m² i stueplan og 467 m² i kælderen. Der er tilknyttet 4 parkeringspladser i ejendommens gård til lejemålet. Lejemålet er fra lejers side ikke længere uopsigeligt.

På 1. sal ligger Allergi og Lungeklinikken, som er ind-rettet med reception og venterum, behandlerrum, køkken og toilet. Gulvet er belagt med linoleum. Lejemålets bruttoareal udgør 292 m², som er beliggende på ejendommens 1. sal. Der er tilknyttet 2 parkeringspladser i ejendommens gård til lejemålet. Lejemålet er fra lejers side ikke længere uopsigeligt.

På 2. sal ligger Lægehuset for børn og unge, og dette lejemål har skråvægge, idet vi er i tagetagen. Indret-ningen består af venterum, behandlerrum, køkken og toilet. Gulvet er belagt med mørke tæppefliser, og der er monteret solafskærmning udvendigt på skråvinduerne mod gaden. Lejemålets bruttoareal udgør 292 m², som er beliggende på ejendommens 1. sal. Der er tilknyttet 2 parkeringspladser i ejendommens gård til lejemålet. Lejemålet er fra lejers side ikke længere uopsigeligt.

Der er 12 parkeringspladser i gården på ejendom-mens grund, offentlig parkering på gaden foran byg-ningen, samt i området i øvrigt. Én parkeringsplads i ejendommens gård lejes af en ekstern lejer.

Forslag til anvendelse

Behandlerrum

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.463.060,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.194,-
Årlige driftsudgifter kr.
356.851,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
291,-
Pris i kr.
23.000.000,-
Afkast %
6,10 %
Kr./m²
18.776,-

Lokalet

Etage areal
1225 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
981 m²

Faciliteter

Arkiv
Brusebad
Garderobe
Toilet
Gård
Mødelokale
Parkering
Reception
Skråvægge
Køkken

Teknik

Køleanlæg
Ventilation

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere