SENEST SET
FAVORITTER

Esrumvej 6A, 3000 Helsingør

Velbeliggende investeringsejendomme

5.850.000,-
4,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 48 26 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34201833

2 stk. velbeliggende investeringsejendomme med i alt 7 boliger midt i Helsingør

2 stk. velbeliggende investeringsejendomme med i alt 7 beboelseslejemål - beliggende midt i Helsingør

Ejendommene vil være attraktive for mange investorer på grund af nem administration, lille risiko for tomgangsleje, samt gode finansieringsmuligheder med realkreditlån og minimal egenfinansiering. Med kun ca. 5 min. gang til Helsingør bymidte er ejendommene centralt beliggende i Helsingør tæt på station, handelsliv, havn og Kronborg.

Esrumvej 4A: Lejligheden st. th. er delvist moderniseret med nyere køkken, nye parketgulve i køkken og stue, nyt badeværelse med fliser og klinker, nye termovinduer samt ny hoveddør. Stuen tv. lejligheden er ikke moderniseret og fremstår uistandsat med ældre rammekøkken og ældre badeværelse med terrazzogulv og karbad. Vinduer mod gaden er udskiftet med nye termovinduer. De oprindelige 2 lejligheder på 1. sal er slået sammen til en stor lejlighed med nye
termovinduer overalt, ældre køkken og ældre badeværelse med blå fliser og karbad. Facader og gavle er murede og pudsede, termovinduer er af ældre dato/delvist udskiftede til nye og med trærammer. Taget er sadeltag med ca. 45 graders hældning og med altan mod gaden.

Taget er beklædt med ægte skiffersten. Tagfladen er fornyligt gennemgået og forvitrede sten udskiftet. Ydervægge og gavle er hulmursisolerede i 2012. Bygningen er opvarmet med centralvarme og nyere gasfyr og varmtvandsbeholder installeret i 2002. Indvendigt fremtræder ejendommen i god stand og er løbende blevet vedligeholdt med hensyn til gulve, vægoverflader,
beklædninger, køkkener, toiletter og badeværelser. El-installationer er løbende udskiftet og opdaterede dog er gruppetavler af ældre dato.

Esrumvej 6A: Tre af lejlighederne er delvist moderniserede med nyt køkken, stuen th. og tv. har fået udskiftet vinduer mod gaden og nye parketgulve. Lejligheden på 1. sal har fået renoveret kvisten mod gaden med nye vinduer samt nye parketgulve. Badeværelser er af ældre dato med vinylgulve og terrazzogulve/flisevægge. Facader og gavle er murede og pudsede, termovinduer er af ældre dato/delvist udskiftede til nye og med trærammer. Taget er sadeltag med ca. 45 graders hældning og er beklædt med ægte skiffersten. Taget er fornyligt gennemgået og forvitrede sten udskiftet. Bygningen er opvarmet med centralvarme og forsynet med nyt gasfyr og varmtvandsbeholder installeret i 2012. Indvendigt fremtræder ejendommen i god stand og er løbende blevet vedligeholdt med hensyn til gulve, vægoverflader, beklædninger, køkkener, toiletter og badeværelser. El-installationer er løbende udskiftet og opdaterede.

Til ejendommene hører 5 parkeringspladser. Fra ejendommene er der kik til Øresund fra 1. sal

Ejendommene indeholder hver under 6 beboelseslejemål, og dermed er ejendommene ikke omfattet af Boligreguleringslovens § 18 & 18B.

Investeringen vurderes værende attraktiv som pensionsopsparing for førstegangskøberen eller for den mellemstore investorer, som evt. ejer anden fast ejendom.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
415.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.046,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.772,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
100,-
Pris i kr.
5.850.000,-
Afkast %
4,15 %
Kr./m²
14.736,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
397 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
771 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Parkeringsplads
Parketgulv
Sadeltag
Terrazzogulv
Toiletter
Vinylgulv
Køkken
+Mere

Teknik

Centralvarme
Gasfyr
Tv

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Nov2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere