SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 34A, 3300 Frederiksværk

Rummelig gågadeejendom med mange muligheder

4.700.000,-
5,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8525

 

Nørregade 34A i Frederiksværk er stedet, hvor du kan overtage nøglerne til en attraktiv gågadeejendom. Ejendommen, som udbydes til salg, råder over 535 kvadratmeter, og den er delvist udlejet.

Ejendommen er fra 1907, og den præsenterer sig selv med et flot og charmerende ydre, som passer ind i gågadens varierede byliv. Bygningens velholdte fremtoning og gode indretning indbyder til at fortsætte indenfor - her præsenteres du for en god, åben planløsning, der fx vil egne sig perfekt til kontorvirksomheden.

Indenfor venter et hav af muligheder; både hvad angår indretningen og anvendelsesmuligheder. Erhvervsmålet har tidligere fungeret som kontor, hvilket vil være oplagt at gøre igen, men der er selvfølgelig også mulighed for at tilpasse den præcis til din virksomhed. Mange af kvadratmeterne fordeler sig over et stort og åbent lokale, og dertil kommer et køkken og diverse rum, der kan benyttes til alt lige fra opbevaring til mødelokaler. Som et ekstra plus kan vi oplyse, som vi også allerede har løftet sløret for, at en del af ejendommen overtages med lejer.

Nørregade ligger helt centralt i Frederiksværk, og her befinder man sig parallelt med kanalen, hvor der findes masser af gode parkeringspladser, så både kunder og ansatte er sikret en nem og bekvem hverdag. Og lige foran ejendommen breder den hyggelige gågade, som udgør byens midtpunkt, sig ud med utallige tilbud, der tæller alt fra butikker, spisesteder og caféer til specialforretninger. Afslutningsvis kan vi pointere, at der kun er 850 meter til togstationen, og at man i bil hurtigt er forbundet med bl.a. Hillerødvej.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
383.089,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
703,-
Årlige driftsudgifter kr.
134.744,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
247,-
Pris i kr.
4.700.000,-
Afkast %
5,33 %
Kr./m²
8.624,-

Lokalet

Etage areal
545 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
585 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere