SENEST SET
FAVORITTER

Liselejevej 8A, 3360 Liseleje

Investeringsejendom centralt i Liseleje

2.295.000,-
5,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8782

Spændende investeringsejendom centralt i Liseleje

Liselejevej strækker sig næsten helt fra kysten og ind i landskabet, hvor denne spændende ejendom byder sig til. Det er en ejendom, der især er attraktiv som investeringsmulighed, da den er inddelt i to boliglejemål og et erhverv og altså har stort potentiale, ikke mindst grundet beliggenheden i et af de bedste områder i hele sommerlandet.

Selve ejendommen fremstår fin og velholdt med lyseblå facade og tegl på taget, mens der fortil er gode parkeringsmuligheder for erhvervslejemålets gæster. Bagtil findes en fin lille have med skur til opbevaring, mens der er masser af privatliv forbundet med ophold heruden. Der er både varieret beplantning, plæne og gode muligheder for at fange solen.

Ejendommens erhvervsdel består af et serveringslokale med bardisk, som især er relevant for take-away, specialbutik og lignende, da der hører et fint køkken med egen indgang med til arealet. Standen er fin og stilen minimalistisk - der er faktisk ikke en finger at sætte på noget.

De to boliglejemål ligger separat fra hinanden. Det første er i to plan og består af stue med brændeovn, køkken, tre værelser og et badeværelse, mens det andet har to værelser, separat bad og toilet og et køkken med spiseplads. I disse to enheder er det oplagt at modernisere, for stedet trænger til lidt fornyet kærlighed, men har uden tvivl et stort potentiale.

Liseleje befinder sig på Nordsjællands nordkyst som en af de måske hyggeligste havnebyer, som i sin tid blev etableret som fiskerleje. I dag er det især somrene igennem, der summer af liv, for selve stranden er enormt velbesøgt af folk, der kommer langvejs fra. Men også for dem, der har den daglige gang her, er der muligheder med kort gåafstand til børnehave og indkøb, kort til hundeskov og natur samt lige over to kilometer til skole og idræt.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
200.448,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.007,-
Årlige driftsudgifter kr.
76.312,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
383,-
Pris i kr.
2.295.000,-
Afkast %
5,33 %
Kr./m²
11.533,-

Lokalet

Etage areal
199 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
743 m²

Faciliteter

Bad
Brændeovn
Toilet
Spiseplads
Parkeringsmulighed
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere