SENEST SET
FAVORITTER

Valseværksstræde 4, 3300 Frederiksværk

Investeringsejendom i Frederiksværk

2.000.000,-
3,73 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8702

Investeringsejendom i hjertet af Frederiksværk - flot og velholdt

Velkommen til en fin og velholdt investeringsejendom med adresse på Valseværksstræde 4. Ejendommen er opført i 1913 og løbende istandsat med bl.a. nyt tag fra 2005, og trykker du på aftrækkeren og erhverver dig denne centralt beliggende villa fuld af klassisk charme, kan du også se frem til at få en god og stabil lejer under dine vinger.

Ejendommen råder over to etager foruden en garage og en dejlig have afskærmet med et plankeværk. Der er tale om et samlet boligareal på 155 m2, som i stueplan råder over to sammenhængende stuemiljøer, køkken, værelse og et rum til opbevaring foruden en lille afgrening med gangareal, badeværelse, bryggers og disponibelt rum. Dertil kommer førstesalen med en repos som stue og to gode værelser under de skrå vægge og fritlagte hanebåndsspær.

Huset er lyst og indbydende og er fyldt med fine detaljer såsom et lækkert gulv i fletparket og en pejs, der pryder den ene stue. Der er også et tidløst køkken med alt i hårde hvidevarer, badeværelset har separat brus og god plads, og bryggerset er med vaskefaciliteter.

Den cremefarvede facade træder i baggrunden af det hvide stakit, mens der er adgang fra vejen ind i den gode garage til bil eller cykler. Haven er et fristed med en let beplantning og et godt stykke plæne, hvor der vil kunne anlægges terrasse, hvis det ønskes, eller etableres højbede og drivhus.

Det bliver næppe mere centralt end Valseværksstræde, en adresse lige om hjørnet fra selve gågaden i Frederiksværk og de hyggelige kanaler, der kendetegner byen. Adressen er ydermere lige i nærheden af Frederiksværk Gymnasium og HF, ligesom man fra huset når flere supermarkeder, spisesteder og kulturelle tilbud i gåafstand, ligesom man også har byens togstation, hvor man via lokalbanen hurtigt når Hillerød.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
112.440,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
765,-
Årlige driftsudgifter kr.
36.573,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
249,-
Pris i kr.
2.000.000,-
Afkast %
3,73 %
Kr./m²
13.605,-

Lokalet

Etage areal
147 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
449 m²

Faciliteter

Badeværelse
Pejs
Drivhus
Garage
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere