SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 7, 3300 Frederiksværk

Unik Investeringsejendom i hjertet af Frederiksværk

6.950.000,-
6,54 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 94500011516

Udviklingspotentialet er stort

* Kun 2 minutters gang fra Torvet ligger ejendommen, der fortæller en smuk historie. Jernbanegade 7 sættes nu til salg, efter at have været i familiens eje i 4 generationer.
* Ejendommen rummer 4 beboelseslejemål, som løbende er istandsat. 1 lejemål står ledigt for lejer, de øvrige kan efter lejernes fraflytning genudlejes til markedsleje.
* Generelt er lejlighederne godt indrettet og i pæn stand.

Beboelseslejemålene har både indgang fra Jernbanegade og baggården.
Lejemålet 1. tv. er på 80 m². Den er senest istandsat med nyt køkken og bad i 2016. Der vil her være potentiale for at inddrage det værelse, som ligger bagerst i lejligheden på 42 m² og i dag er registreret som erhverv. Lejligheden er ikke udlejet og disponibel for køber.
Lejemålet 1. th. er på 79 m², ligeledes med nyere køkken og bad.
Lejemålet 2. tv. er 119 m² og istandsat i 2005, lejligheden har altan ud imod gården og fjordkig fra lejlighedens modsatte side.
Lejemålet 2. th. er 74 m² og ligeledes løbende istandsat.
Til hvert lejemål er der et disponibel kælderrum.


Derudover ligger der i stueplan 2 erhvervslejemål, der begge er udlejet. Lejemålet st. tv er udlejet til Stofrullen med
uopsigelighed for udlejers side i 3 år og 1 år fra lejer. Lejemålet st. th er udlejet til Uldgalleriet med uopsigelighed fra udlejers side i 5 år og 6 måneder for lejer. De to erhvervslejemål har fine store facadevinduer med høj synlighed ud imod Jernbanegade.

Ejendommen, der er opført i 1897 fremstår vel vedligeholdt. Taget er belagt med skiferetanit og facaden er filtset i en flot solgul farve. Ejendommen fremstår med nyere vinduer med termoruder.
Bagsiden af ejendommen rummer et hyggeligt flisebelagt gårdmiljø med mulighed for parkering. Her er ydermere 2 garager og 3 udhuse til opbevaring.

Med indgang fra gården ligger et værksted som rummer 60 m². Værkstedet er p.t ikke udlejet, men egner sig godt til en kreativ anvendelse som f.eks. atelier, galleri eller keramisk værksted.

Ejendommen har fuld kælder, hvor Uldgalleriet disponerer over kælderrummet under lejemålet og under værkstedet samt et mindre rum under Stofrullen. Stofrullen disponere over toilettet der ligger i kælderen. Kælderen rummer samtidig et fælles vaskerum, der stilles til rådighed for lejerne.


Modsat hovedejendommen, er der til ejendommen knyttet et garageareal, som rummer 2 garager og 3 opbevaringsrum, der p.t ikke er udlejet.

Det samlede bygningsareal udgør 696 m², heraf erhvervsareal 344 m² og boligareal 352 m².

Ejendommen sælges for et dødsbo.

Ejendommen er beliggende i Frederiksværk, der er Halsnæs' største by. Ejendommen ligger tæt på skoven og ligger i gåafstand til den hyggelige kanal midt i byen.

Frederiksværk ligger helt unikt mellem Arresø og Roskilde Fjord. Byen har en spændende historie og en række fine gamle bygninger, der vidner om en tid, der var engang. Frederiksværk er nok mest kendt for Det Danske Stålvalseværk, der blev grundlagt i 1940. Stålværkerne ligger i dag ud til fjorden og er gemt væk fra bymidten. Livsnerven er gågaden Nørregade, der ligger langs kanalen. Her kan du tage på shoppetur og måske fortsætte i Nordsjællands hyggeligste center 'i Nord'. Byen rummer mange indkøbsmuligheder, biograf, hotel og Gjethuset der er det gamle kanonstøberi og et kendt sted for afholdelse af koncerter og foredrag.

Det tager ca. 50 min. i bil at komme fra Frederiksværk til Københavns Hovedbanegård. Samtidig er der mulighed for at tage lokalbanen til Hillerød og herfra videre med S-tog til København. Ejendommen ligger med sine kun 300 meter fra Frederiksværk station, meget attraktivt for pendlere.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
603.666,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
867,-
Årlige driftsudgifter kr.
152.245,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
219,-
Pris i kr.
6.950.000,-
Afkast %
6,54 %
Kr./m²
9.986,-

Lokalet

Etage areal
696 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
528 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Gårdmiljø
Kælder
Opbevaringsrum
Parkering
Køkken

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere