SENEST SET
FAVORITTER

Lindebjergvej 105, 3360 Liseleje

Attraktivt placeret investeringsejendom

3.125.000,-
7,93 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8748

Attraktivt placeret investeringsejendom i skønne Liselejes bymidte

Velkommen til Lindebjergvej 105, hvor denne kombinerede bolig- og erhvervsejendom udbydes som investeringsejendom. Der er altså tale om to udlejede boliger og et mindre uudnyttet erhverv, hvor der kan etableres butik. Her får du en placering tæt på Liseleje Strand med et godt kundeflow forbi ejendommen.

Ejendommen fra 1968 står pænt og velholdt i gule mursten med to boliger på henholdsvis stueplan og førstesal med hver deres indgang. I stueetagen er der tale om en bolig med køkken og spisestue, en stor stue med brændeovn, et bryggers med egen udgang, to gode værelser og et bad samt WC. Førstesalens bolig byder ligeledes på et køkken, to værelser, et stort badeværelse og en stue med brændeovn og udgang til en rummelig altan. Der er en mindre have til boligen samt indkørsel og garage.

Den uudnyttede erhvervsejendom ligger med store frontvinduer og gode parkeringsmuligheder, så du nemt kan udnytte ejendommen til det, som du ønsker, og skabe et attraktivt miljø for dine kommende kunder. Her får du altså en mindre ejendom med en sublim placering midt i den skønne badeby Liseleje, hvor der er kort til den populære badestrand. Placeringen lige over for byens supermarked og hyggelige isbutikker skaber et godt miljø for gående kunder, og området byder helt generelt på masser af sommerhusgæster i de varmere måneder og selvfølgelig en masse fastboende indbyggere. Da I samtidig befinder jer i kort distance til den offentlige transport i form af bus, kan fremtidige kunder altså nemt komme til, samtidig med at rejsende bliver disponeret for de eventuelle erhverv.

Lyder dette som en spændende mulighed for dig? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag!

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
306.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.471,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.159,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
265,-
Pris i kr.
3.125.000,-
Afkast %
7,93 %
Kr./m²
15.024,-

Lokalet

Etage areal
208 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
840 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Brændeovn
Garage
Parkeringsmulighed
Wc
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere