SENEST SET
FAVORITTER

Hillerødvej 40A, 3300 Frederiksværk

Lys investeringsejendom i Frederiksværk

4.075.000,-
7,44 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8704

Lys investeringsejendom med både bolig- og erhvervsudlejning i Frederiksværk

Nær grønne skovområder og Frederiksværk bymidte ligger en mulighedsrig ejendom, der både huser bolig- og erhvervsudlejning. Alle lejemål er allerede fuldt udlejet, hvilket gør adressen ideel som investeringsejendom. Helt klart et kig værd!

Den røde murstensejendom er opført i 1951, og den råder i alt over tre lyse lejligheder. Til ejendommen hører også et mindre, mulighedsrigt erhvervslokale, der efter en renovering nemt kan udlejes til f.eks. frisør, klinik eller lignende. Foran ejendommen er der plads til parkering for beboerne eller potentielle kunder.

Omkring ejendommen udfolder sig et dejligt udeliv, der både giver plads til leg og ren afslapning. Lejlighederne byder på lyse, funktionelle planløsninger og højt til loftet, mens de er fuldt ekviperet med køkken og bad.

Boligsudlejningsejendommen er centralt beliggende i Frederiksværk, hvorfor man her har alle fornødenheder indenfor kort rækkevidde. Hvad end det er indkøbsmuligheder, fitness eller spisesteder, der er destinationen, kan man nemt gå eller cykle fra adressen. Her er man også tæt på idrætshal og svømmehal, mens man bare 1,2 kilometer herfra finder station til offentlig transport. Her er man tilmed omgivet af skøn natur, når Sørup Vang eller den hyggelige lystbådehavn giver anledning til gode gåture.

Forslag til anvendelse

Bar

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
364.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.245,-
Årlige driftsudgifter kr.
58.554,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-
Pris i kr.
4.075.000,-
Afkast %
7,44 %
Kr./m²
13.908,-

Lokalet

Etage areal
293 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
760 m²

Faciliteter

Bad
Parkering
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere