SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 20, 3390 Hundested

God ejendom med projektmuligheder

2.500.000,-
5,23 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8614

 

Med denne ejendom, der er blandet bolig/erhverv, har man her en mulighed for at få et flot detail-egnet butikslokale, samt en pæn bolig ovenover - med mulighed for at rive og ned og bygge mere bolig, såfremt man ønsker det, der kan bygges helt op til 75%. Denne ejendom byder på gode lokaler, en unik charme og en central beliggenhed i Hundested.

Ejendommen blev opført i 1949, og er rustik af udseende, men den passer alligevel perfekt ind i de omkringliggende omgivelser. Ude foran har man store vinduer ideelt til display - og bagtil har man et lille havestykke, samt en overdækket terrasse der ligger i forbindelse til det fuldmurede lagerlokale.

Indvendigt har butikken en fin åben atmosfære med et loft egnet til megen belysning. Lokalet tilbyder to prøverum og to disponible rum placeret bag bar-disken samt adgang til et kundetoilet.

Boligdelen af huset er placeret på førstesalen med skønt udkig til vandet, og der er separat indgang - den byder på en fin repos og et godt køkken, samt den fine stue og et værelse. I rummene er pladsen godt udnyttet, og man nyder et skønt lysindfald. Derudover har man på førstesalen et stilrent badeværelse med separat brus.

Placeringen af ejendommen er genial til at drive erhverv - med en beliggenhed kun 180 meter fra Hundested station, samt 450 meter til Hundested havn, har man alle forudsætninger for at kunne etablere en bred kundebase - samtidigt bliver man med denne lokation en del af det dynamiske erhvervsliv, der præger Hundesteds midtby.

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
208.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.405,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.641,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
511,-
Pris i kr.
2.500.000,-
Afkast %
5,23 %
Kr./m²
16.892,-

Lokalet

Etage areal
148 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
495 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kundetoilet
Prøverum
Terrasse
Lagerlokale
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere