SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 6, 3300 Frederiksværk

Investeringsejendom i Frederiksværk

9.500.000,-
5,30 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8572

Indbydende investeringsejendom med god beliggenhed i Frederiksværk

Med denne centrale placering på Nørregade 6 får du hele 653 kvm fordelt på 4 plan, og dermed er der rigelig med plads til at sikre gode rammer og personaleforhold til en stor medarbejderstab. Beliggenheden på gågaden sikrer masser af daglig trafik, idet mange mennesker passerer forbi netop denne adresse, når de går til og fra Frederiksværks torv. Derudover finder du et væld af forretninger og spisesteder på selve Nørregade - et ekstra plus, der gør ejendommen særligt attraktiv. Du er dermed garanteret en synlighed udover det sædvanlige, og med en rigtig pæn indretning kan du skræddersy dine specifikke ønsker allerede nu.

Det åbne kontorlandskab etablerer fine muligheder for produktiv sparring mellem de ansatte, og aflukkede mødelokaler er en glimrende tilføjelse til de rummelige etager. Desuden er der et fint pauserum og køkken til rådighed, og tre ud af de fire plan har toilet - planløsningen er derfor helt ideel.

Ejendommen er flot og velholdt, og der er mulighed for at kombinere bolig og erhverv med en tom lejlighed øverst, der tæller hele to værelser, en stue og eget toilet. Kvadratmeterne øverst i ejendommen er i fuld gang med at blive istandsat, så den kommer til at fremtræde topmoderne.

Vi glæder os rigtig meget til at invitere dig indenfor, så vi kan få en snak omkring alle de muligheder denne ejendom giver, og ved at booke en fremvisning kan du selv få syn for sagen og fornemme de lyse lokaler med masser af albuerum.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
598.209,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
916,-
Årlige driftsudgifter kr.
90.488,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
139,-
Pris i kr.
9.500.000,-
Afkast %
5,30 %
Kr./m²
14.548,-

Lokalet

Etage areal
653 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
424 m²

Faciliteter

Toilet
Kontorlandskab
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere