SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 107g, 3200 Helsinge

Udbud af klynge 10 Helsinge

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8600

Udbud af klynge 10 i Troldebakkerne, Helsinge

Med stigende efterspørgsel efter grunde i Helsinges nye bydel Troldebakkerne, er Gribskov kommune nu klar med salget af Klynge 10.

Troldebakkerne er ca. 70 hektar og vil når det er færdig udbygget indeholde op til 700 nye boliger og et friplejehjem. Troldebakkerne er beliggende i gåafstand til skoler, børnehaver og idrætsfaciliteter, ligesom bydelen kun ligger 5 min på cykel fra Helsinges bymidte. Der er ligeledes kort afstand til både skov og strand.

Helsinge ligger kun 45 km fra Rådhuspladsen, hvilket gør området særdeles interessant i forhold til nærhed til København. Der er planer om etablering af trinbræt således, at der i fremtiden er direkte tog fra Troldebakkerne til Hillerød.

I Klynge 10 kan opføres privatejede boliger (eje/leje/andel) åben-lav i 1-2 etager, tæt-lav i 1-2 etager (dog punktvis 3 etager) og/eller etagebyggeri i 2-3 etager (dog punktvis 4).

Egentlig byggeretsgivende lokalplan for Klynge 10 skal udarbejdes i et samarbejde med køber og for købers regning, hvorfor køber gøres særligt opmærksom på, at handlen er betinget af udarbejdelse af ny lokalplan.

Det er muligt at holde sig opdateret på www.troldebakkerne.dk for status for udvikling af hele byudviklingsområdet Troldebakkerne, herunder blandt andet oversigt over status for igangværende lokalplaner og lignende.

Budvilkår

Klynge 10 udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt de salgsbetingelser, der er fastsat af Byrådet i Gribskov Kommune.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. moms (DKK).

Købstilbud med tilhørende kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan skal sendes elektronisk og evt. også i papirsform, jf. købsaftalen. Materialet skal mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Troldebakkerne Klynge 10" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Tilbuddet skal være Nordicals Nordsjælland A/S i hænde senest d. 09.08.2021 kl. 12.00

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftaler i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan, vil blive taget i betragtning.
Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver angiver sin mailadresse.

Gribskov Kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne bud eller forkaste dem alle.

Tildeling vil ske på baggrund af den tilbudte købesum.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5650 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere