SENEST SET
FAVORITTER

Fiskerengen 18, 3250 Gilleleje

Tom grund i Stæremosen

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8372

Tom grund ved erhvervsområde Stæremosen i Gilleleje

Grunden fremstår i praksis som en naturlig del af dette levende erhvervsområde, som bl.a. indbefatter autoværksteder, bilforhandlere, fitnesscenter og meget mere, men kun den nordlige del af grunden ? ca. 500 kvm ? er omfattet af Lokalplan 315.17 for erhvervsområdet og er en del af et udlagt, men ikke anlagt beplantningsbælte.

Resten af det store, tomme areal ligger i landzone og er omfattet af kommuneplanramme 2.R.09, som del af et rekreativt område. Her kan således skabes et skønt rekreativt miljø med mange muligheder ? grønt friareal ellereal. Anvendelse af grunden forudsætter som udgangspunkt landzonetilladelse.

Grunden fremstår uplejet, dog er den byggemodnet. Der findes en del overskudsjord på grunden, som enten kan fjernes ved køb eller medfølge.

Grunden er sin tid udstykket i forventning om at den kunne indgå som erhvervsgrund i Stæremosen. Realisering af dette forudsætter dog ny kommuneplanlægning og lokalplanlægning, så grunden kan overføres til byzone, bebygges og anvendes til erhvervsformål. Politisk stillingtagen til en sådan udvidelse af erhvervsområdet afventer derfor den igangværende kommuneplanrevision. En eventuel efterfølgende lokalplanlægningsproces er ikke tidsberammet.

Med denne placering er der talrige muligheder, som er helt unikke for området og kan blive de eneste af sin slags. Kvarteret er i forvejen veletableret og levende med masser af industri, og så ligger det hele blot et kort øjeblik fra centrum af det hyggelige Gilleleje og tyve minutters kørsel fra Hillerødmotorvejen

Budvilkår

Grunden udbydes på pris alene med en vejledende pris på 170 kr. + moms pr. m² med overskudsjord, og kr. 220 kr. + moms pr. m² uden overskudsjorden.

Grunden udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. og inkl. moms (DKK)

Købstilbuddet med dokumentation for budgivers likviditet skal sendes i både papirform og i elektronisk form på en USB-stik eller tilsvarende. Materialet skal sendes i en lukket kuvert/emballage som mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Fiskerengen 18, 3250 Gilleleje" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Tilbuddet skal være Nordicals Nordsjælland A/S i hænde senest onsdag d. 12.08.2020 kl. 12.00

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand og med vedlagt dokumentation for budgivers likviditet, vil blive taget i betragtning.

Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver skriver sin mailadresse på kuverten/emballagen.

Indkomne tilbud er i henhold til bekendtgørelsens § 4 fortrolige, indtil salg har fundet sted. Salg har fundet sted, når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Gribskov kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.007,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2974 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK