SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 4A, 3200 Helsinge

Investeringsejendom med mange muligheder

25.500.000,-
7,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8299

 

Centralt i Helsinge udbyder vi nu en investeringsejendom med mulighed for udlejning af både kontorer, butik, supermarked og klinik. Bygningen er placeret i nærheden af en parkeringsplads, og den er en del af Helsinges handelscentrum, så der vi være en lind strøm af forbipasserende i løbet af en dag.

Ejendommen er delvist istandsat, og der er potentiale for endnu et byggeprojekt med butikker i stueplan og seniorboliger i de øvrige etager. Som bygningen står nu, er den indrettet med forskellige afdelinger, hvor du i stueplan finder faciliteter, der egner sig til butiksudlejning, mens første sal er velegnet til kontor og klinik. Der er også et kælderplan i dele af ejendommen med fyrrum, depoter og lagerrum, og du får en velholdt ejendom, der er en blanding af moderne arkitektur med ældre istandsatte dele. Bygningen er ligger ud til et torv, som er anlagt med en legeplads og enkelte træer, ligesom der er etableret et hyggeligt bymiljø med mulighed for at tage sig et lille hvil på Østergade. Parkeringsmulighederne er særdeles gode, da ejendommen er placeret lige ved en parkeringsplads, og der vil naturligt komme mennesker forbi, på grund af den centrale beliggenhed i byen.

Helsinge er en aktiv by med et godt handelsliv, der også trækker besøgende ind fra oplandet, og her er gode forbindelse med offentlig transport, der både tæller tog og bus. Ejendommen ligger blandt byens andre forretninger, og den er en vigtig medspiller i det lokale liv, da den indeholder et større antal butikslokaler, kontorer og en klinik.

En spændende investeringsejendom, som vi glæder os til at introducere dig til.

Forslag til anvendelse

Butik
Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.350.918,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
799,-
Årlige driftsudgifter kr.
596.042,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
202,-
Pris i kr.
25.500.000,-
Afkast %
7,15 %
Kr./m²
8.662,-

Lokalet

Etage areal
2944 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1803 m²

Faciliteter

Depot
Lagerrum
Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere