SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 29, 3200 Helsinge

Velholdt investeringsejendom i Helsinge

5.740.000,-
5,03 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8790

Velholdt investeringsejendom med fuldt hus i fire pæne lejemål

Der venter dig en overordentligt spændende mulighed i denne flotte investeringsejendom! Her skal du se nærmere på en boligudlejningsejendom med fire lejemål, der er udlejet: henholdsvis to- og treværelses lejligheder i ganske fin og indbydende stand.

Det er en flot og indbydende ejendom, som består af stueplan og førsteetage, og husets ydre udgøres af en rødmalet facade på en ganske overskuelig grund, hvor et lille fælles græsstykke udgør et perfekt helle for en lille hund eller for den lille arving, og hertil gemmer sig også en fælles gårdhave. Alt i alt er det en pærelet matrikel at holde, så du ikke går ind i et større, kompliceret haveprojekt.

Hele ejendommen er i rigtig god stand, og de gode takter fortsætter lige så fint og velholdt indenfor i alle boligerne. Hjemmene fremstår alle lyse og veldrejede, og i enkel og velholdt stil er disse boliger tænkt til både den enlige, til parret eller til den nye familie. Det er velanlagte arealer hele vejen rundt med flotte gulve, et glimrende lysindfald og en fortrinlig planløsning, der ikke efterlader ligegyldig spildplads. Og en kærkommen praktikalitet er den gode kælder, der byder på et disponibelt rum og vaskerum.

Du har at gøre med en aldeles central adresse i Helsinge tæt på gadekæret: Den hyggelige midte kan nås på et par minutter på gåben, og her begynder både de små, grønne stisystemer og alt til hverdagen på gågaden: og gode indkøbsmuligheder med alt fra Netto og Rema til en stor Kvickly. Med alt fra skole, fitness, hal, svømmehal og Højbjerg Hegn byder stationsbyen på alt til en god og fyldt hverdag. Bedre bliver det blot, at toget forbinder den charmerende by med endnu mere byliv; eksempelvis med Hillerød, hvor transporttiden blot er på et kvarter.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
361.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.411,-
Årlige driftsudgifter kr.
72.298,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
282,-
Pris i kr.
5.740.000,-
Afkast %
5,03 %
Kr./m²
22.422,-

Lokalet

Etage areal
256 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
557 m²

Faciliteter

Gårdhave
Kælder

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere