SENEST SET
FAVORITTER

Græsted Hovedgade 28A, 3230 Græsted

Spændende investeringsmulighed

5.395.000,-
4,87 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8705

Spændende investeringsmulighed ? tre boliger og et lagerlejemål

Midt på Græsted Bygade står en flot, hvid ejendom fra 1910 med de fineste facadeudsmykninger, der med det samme fanger øjet. Ejendommen danner ramme om tre separate boliger, der alle er udlejede til stabile lejere, hvilket gør det til en oplagt investeringscase for dig, der er på udkig efter nye muligheder.

Der har været en større renovering i gang, som har resulteret i, at 80-90% af ejendommen står flot og færdig. Det tæller bl.a. et af køkkenerne, der er gjort grebsløst og moderne, og et badeværelse, der står fuld af luksus. Desuden er der dekorative gulve i den øverst beliggende lejlighed, som er med til at give ekstra charme til rummet med de i øvrigt mange vinduespartier.

Lejlighederne er fuldt ekviperede med stuemiljøer, køkkener, badeværelser og en række gode værelser, der rammer flere typer af lejligheder med de mange anvendelsesmuligheder.

Dertil kommer det spændende lagerlejemål, der ligger i forbindelse af gode parkeringsfaciliteter, og også denne enhed er udlejet.

På Græsted Hovedgade befinder du dig, som navnet antyder, midt i bymidten. Der er flere butikker, spisesteder og beværtninger langs forvovene, mens selve Græsted er en by, der har lidt af det hele. Her er masser af indkøbsmuligheder, skoler, idrætsfaciliteter og grønne områder, ligesom der også er togstationer på lokalbanen, som forbinder Nordsjællands kystbyer med bl.a. Hillerød.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
327.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
996,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.385,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
190,-
Pris i kr.
5.395.000,-
Afkast %
4,87 %
Kr./m²
16.398,-

Lokalet

Etage areal
329 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1075 m²

Faciliteter

Badeværelse
Parkeringsfaciliteter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere