SENEST SET
FAVORITTER

Enghavevej 2, 3200 Helsinge

Boligudlejningsejendom i Helsinge

3.900.000,-
4,43 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8649

Centralt beliggende boligudlejningsejendom med gode parkeringsforhold

Nu udbyder vi en investeringsejendom med en central placering i Helsinge - tæt på gågaden og stationen. Ejendommen indeholder fire gode lejlighed med brugsret til en mindre have, og de fine parkeringsforhold er med til at gøre boligerne attraktive.

Lejlighederne har en funktionel planløsning, der indeholder en rummelig stue med god plads til hverdagslivet, og herfra kan man tilgå et fredeligt værelse. Fra et mindre gangareal med skabsplads har man adgang til badeværelset, der er opført med separat brus, og boligerne fremtræder generelt i god stand med moderne faciliteter. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og de hårde hvidevarer inkluderer en vaskemaskine. Slutteligt byder en entre velkommen til, og hver etage har desuden egen indgang udefra. Til hver lejlighed hører endvidere en mindre terrasse, ligesom der også er brugsret til den fælles have.

Denne boligudlejningsejendom har en god beliggenhed med nærhed til indkøbsmuligheder og stationen, som kun er 180 meter væk. Det vil derfor være nemt at benytte den offentlige transport, mens Helsinges handelsliv også befinder sig i gåafstand fra ejendommen - her finder man nemlig gågadens mange butikker og caféer. Placeringen er derfor særdeles attraktiv, da ejendommens beboere nemt kan komme til byens forskellige faciliteter - læg dertil de private parkeringsmuligheder og fire veldisponerede lejligheder, og du har en god investering.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
241.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.096,-
Årlige driftsudgifter kr.
66.406,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
302,-
Pris i kr.
3.900.000,-
Afkast %
4,43 %
Kr./m²
17.727,-

Lokalet

Etage areal
220 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
740 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed
Terrasse

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere