SENEST SET
FAVORITTER

Tinghusevej 15, 3230 Græsted

1.343 m² under tag og stor naturskøn grund på 10.839 m²

3.275.000,-
7,09 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345634

599 m² ledige lokaler med mange muligheder

Velkommen til Tinghusevej 15-19 i Mårum. Denne tidligere skole er en spændende mulighed for investorer, institutioner eller virksomheder, der søger en unik ejendom med mange anvendelsesmuligheder. Med en fremragende beliggenhed ved siden af Gribskov giver denne ejendom mange forskellige investerings- og forretningsmuligheder.

Beliggenhed:
Tinghusevej 15-19 ligger i den naturskønne landsby Mårum, med en stor nærhed til Gribskov, en af Danmarks smukkeste skove. Denne maleriske beliggenhed giver en følelse af ro og harmoni og er ideel til enhver virksomhed eller institution, der ønsker at drage fordel af naturen og dens skønhed. Tinghusevej er en del af vejen der løber mellem Helsingør og Frederiksværk, der er ca 15 min kørsel til Hillerød og 25 min til Helsingør. Der er endvidere ca 2 km til Mårum station med tog mod Hillerød og Gilleleje.

Ejendomsdetaljer:
Ejendommen har en samlet størrelse på 1343 kvm og indeholder allerede en lejer, Gribskov Naturbørnehus, der har ca. 744 kvm samt et stort udeareal. Denne lejer giver ejendommen en indtægt fra første dag, lejer er uopsigelig i 15 år. Det skal dog nævnes at i lejen er også indeholdt udgifter til vand og varme. Udover det anvendte til Gribskov naturbørnehus er der 599 kvm ledigt er der utallige muligheder for at udvikle og udnytte ejendommen til forskellige formål. Matriklen har et areal på 10.839 m².

Potentielle anvendelsesmuligheder(forslag der skal godkendes af Gribskov kommune) :

Café eller restaurant: Med den naturskønne beliggenhed og tilstedeværelsen af Gribskov, kan denne ejendom være en charmerende destination for folk, der ønsker at nyde en afslappende dag i naturen og samtidig få en kulinarisk oplevelse.

Udslusningsboliger: Ejendommen kan omdannes til udslusningsboliger eller bofællesskab for mennesker, der trænger til en overgangsperiode, før de vender tilbage til samfundet efter fx en periode med behandling. Alternativt kvindekrisecenter.

Socialt værested: Med den store plads og naturskønne omgivelser kan ejendommen bruges som et socialt værested for lokalbefolkningen, hvor forskellige aktiviteter og arrangementer kan arrangeres.

Kunst sammenslutninger: De rummelige lokaler kan også huse kunstnere og kunstnere, der ønsker et kreativt miljø til at udøve deres passion og fremvise deres værker.

Danseskole eller andre uddannelsesaktiviteter: De store ledige rum kan også fungere som træningslokaler til danseskoler eller andre uddannelsesaktiviteter.

Ovenstående er bare forslag og uanset hvilken retning du ønsker at tage med denne ejendom, er mulighederne mange. Den naturskønne beliggenhed i nærheden af Gribskov tilføjer en ekstra dimension af charme og tiltalende atmosfære til ejendommen. Der vil får en køber skulle påregnes en del omkostninger på ombygning, istandsættelse og energioptimering. Der er p.t. oliefyr.

Opstillingens afkast er beregnet med at det ledige areal er udlejet. Det kan naturligvis også benyttes af en ny ejer der selv kan bruge arealet.

Hvis du er interesseret i en fremvisning af denne ejendom eller ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at realisere dine planer i forbindelse med Tinghusevej 15-19 i Mårum.

Forslag til anvendelse

Restaurant

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
400.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
298,-
Årlige driftsudgifter kr.
588.079,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
438,-
Pris i kr.
3.275.000,-
Afkast %
7,09 %
Kr./m²
2.439,-

Lokalet

Etage areal
1343 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
10839 m²

Teknik

Oliefyr

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere