SENEST SET
FAVORITTER

Frederiksborgvej 78, 3200 Helsinge

Mulighedsrig grund til boligprojekt

14.250.000,-
-0,21 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9005

Mulighedsrig grund: Perfekt til jeres næste boligprojekt

Er I på udkig efter lige netop den grund, der skal danne ramme om jeres boligprojekt? Så skal I se med her, for Frederiksborgvej 78 sættes netop til salg. Så snart de eksisterende bygninger er revet ned, er der her plads til at realisere lige netop jeres mål og drømme!

Ejendommen har tidligere været anvendt til planteskole, hvilket giver sig til kende i de mange praktiske bygninger. Det giver ikke mening at gå mere i detaljer om disse, for så snart stedet er jeres, så må det påregnes, at de skal nedrives. Det efterlader jer dog med nogle fantastiske rammer til at realisere lige netop jeres boligprojekt. I har mulighed for at etablere enten en åben lav eller en tæt lav bebyggelse på mellem ét til halvandet plan, samtidig med at de naturskønne arealer giver grobund for nogle attraktive fællesarealer, der vil komme alle beboerne til gode.

Det er beliggende på hjørnet af Kildevej og Frederiksborgvej og lige ved den vigtige indfaldsvej til Helsinge. Det er desuden i cykelafstand til centrum af byen, hvor beboerne kan finde et bredt udvalg af de daglige nødvendigheder såsom indkøbsmuligheder, skole, idrætsfaciliteter samt stationen med gode forbindelser mod både Hillerød og Tisvildeleje; og bussen stopper desuden lige ved matriklen.

Her går den mulighedsrige ejendom og den gode placering tæt på byen hurtigt op i en højere enhed, og det giver jer et skønt fundament for et boligprojekt, der med sikkerhed vil kunne tiltrække et bredt købersegment - så det er bare med at slå til!

Forslag til anvendelse

Boligprojekt

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
29.598,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
26,-
Pris i kr.
14.250.000,-
Afkast %
-0,21 %
Kr./m²
12.500,-

Lokalet

Etage areal
1140 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
19476 m²

Faciliteter

Fællesareal

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere