SENEST SET
FAVORITTER

Stæremosen 51, 3250 Gilleleje

Istandsat investeringsejendom

6.200.000,-
6,76 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8584

Investeringsejendom med Sloth Auto som stabil fremtidig lejer

I Gilleleje kan du nu investere i en istandsat ejendom, der består af et boliglejemål og et værksted med sale and lease back. Investeringsejendommen ligger i et industrikvarter i udkanten af byen med kort afstand til en togstation, ligesom hovedvejen til Hillerød også ligger lige i nærheden.

Boliglejemålet har en stabil lejer, og der er fire års binding på værkstedets sale and lease back-kontrakt. Ejendommen er på 639 m2 og har to værkstedsområder med i alt fem porte, og i det store værksted er der adgang til en hems, der i øjeblikket bliver brugt til opbevaring. Der er etableret et køkken, hvorfra du kan tilgå et disponibelt rum, og i den modsatte ende af bygningen finder du et kontor med toilet og et mindre disponibelt rum. Ejendommen er generelt i flot og velholdt stand, og ved indgangen er der placeret et badeværelse med vaskesøjle og bruseniche. Desuden er der adgang til et stort disponibelt rum udefra.

Bygningen er fra 1984, og den er placeret i et område med industri, som er nemt at komme til fra hovedvejen. Gilleleje er en levende by med et aktivt lokalsamfund, og den ligger ud til kysten med skønne badestrande, der lokker flere mennesker til byen i sommermånederne. Dette industrikvarter er placeret i udkanten af byen, men vil stadig være nemt at finde, og ejendommen har en pæn og synlig facade, der giver et godt førstehåndsindtryk.

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
500.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
782,-
Årlige driftsudgifter kr.
77.020,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
121,-
Pris i kr.
6.200.000,-
Afkast %
6,76 %
Kr./m²
9.703,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
639 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1744 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Port
Køkken
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere