SENEST SET
FAVORITTER

Toftebovej 7A, 3230 Græsted

Ejendom i Græsted til boligomdannelse

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8393

Fantastisk ejendom med mere end 2.000 kvm - mulighed for omdannelse til boliger

Toftebo, det forhenværende plejecenter i Esbønderup, udbydes nu som offentligt udbud ? og med mere end 2.000 samlede kvadratmeter fordelt over stue- og kælderniveau er der talrige muligheder for at etablere et nyt, moderne privat boligbyggeri i den hyggelige by i Gribskov Kommune, som ligger helt fantastisk i nærheden af Gribskov og Esrum Sø.

Kælderen alene råder over 1.000 kvadratmeter og er blandt andet forsynet med værkstedslokale, omklædningsrum, vaske-, stryge- og tørretum, masser af disponibel plads samt toiletfaciliteter. Stueetagens mange afdelinger byder på mere end 40 værelser samt kontorrum, erhvervsdel til ergoterapi, badeværelser, køkkener og hyggelige opholdslokaler.

Mest oplagt er det, at omdanne den nuværende bebyggelse til boliger i et allerede attraktivt og veletableret lokalmiljø med gode muligheder for at tilgå naturen samt for at få hverdagen til at hænge sammen med indkøb, skole og børnehave, der alt sammen ligger indenfor ganske kort afstand.

Grundet Toftebos nuværende udformning synes det realistisk at skabe en tæt eller lav bebyggelse, da den maksimale bebyggelsesprocent er 40 % for området, så længe der er tale om højst to etager. Alternativt kan man jævne de nuværende bygninger med jorden og i stedet at opføre moderne rækkehuse eller etageboliger, som vil give endnu mere vækst og åbne for, at endnu flere kan komme til byen og nyde de rare omgivelser.

Ejendommen Toftebo står i dag opført på en stor grund á 5.272 kvadratmeter, som blandt andet råder over en stor gårdplads, gode parkeringsfaciliteter og et lækkert grønt havemiljø i parkstil. Vejadgangen til grunden sker via Toftebogade.

Ønsker en fremtidig investor ikke at gennemføre omdannelsen fra plejecenter til boliger, forudsætter ændringer at der udarbejdes et nyt plangrundlag i form af lokalplan og kommuneplantillæg.

Budvilkår

Ejendommen udbydes på pris alene med en vejledende pris på 900 kr. pr. byggeretsmeter.

Ejendommen udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. og inkl. moms (DKK)

Købstilbuddet med tilhørende kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan skal sendes i både papirform og i elektronisk form på en USB-stik eller tilsvarende. Materialet skal sendes i en lukket kuvert/emballage som mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Toftebo, 3230 Græsted" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Tilbuddet skal være Nordicals Nordsjælland A/S i hænde senest torsdag d. 08.10.2020 kl. 12.00 og er gældende i 10 uger fra budfristen.

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan, vil blive taget i betragtning.

Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver skriver sin mailadresse på kuverten/emballagen.

Indkomne tilbud er i henhold til bekendtgørelsens § 4 fortrolige, indtil salg har fundet sted. Salg har fundet sted, når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Gribskov kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
263.923,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
94,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2802 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11374 m²

Faciliteter

Omklædningsrum
Parkeringsfaciliteter
Toiletfaciliteter
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK