Vestergade 21, 3200 Helsinge

God ejendom til både bolig og erhverv

5.500.000,-
1,11 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-7316

En rigtig god ejendom for dem der vil kombinere erhverv og bolig

Rigtig flot og istandsat byejendom midt i Helsinge by. Ejendommen ligger centralt i byen og med god synlighed for ejendommens erhvervslokale - der har en god synlig facade ud mod Vestergade. Ejendommen fremstår i rigtig god stand med gulpudset facade og sort tegltag. Hele ejendommen bruges i dag af ejendommens ejer der selv driver en optiker forretning i de 120 m2 butikslokale der er indrettet i stueetagen. Naboer til forretningen er en restaurant på den ene side og en frisør på den anden og næsten overfor er Lidl. Udover forretningen er der 278 m2 bolig i 2 etager.

Grunden på 1.095 m2 er anlagt med parkering til 2 biler og masser af lækker baghave mod syd, hvor der er indrettet separat pool-område indhegnet fra resten af haven, samt masser af græsplæne. Hele haven er sydvendt. Mellem privaten og erhvervet er der en rigtig hyggelig gårdhave - hvor der er adgang til både erhvervet og boligen.

Butikken indeholder: Stort lyst forretningslokale, godt stort kontor med te-køkken, fra kontoret er der adgang til gårdhaven. Endvidere er fra butikken adgang til god tør kælder inddelt i flere gode rum.

Boligen indeholder i stueetagen: Indgang fra gårdhaven til stort bryggers med trappe til 1. salen og adgang til stort nyere badeværelse med bruseniche og spabad. Fordelingsgang med udgang til haven. 4 gode store værelser. Hele denne del af boligen er bygget i 2005. I den gamle del af ejendommen, hvor forretningen er beliggende er den oprindelige indgang til boligen - med trappe til 1. salen. 1. salen indeholder: Stort lyst og lækkert køkken med plads til den store familie, fra køkkenet 3-4 trappetrin op til hyggelig spisestue. Fra spisestuen går man fra den nye til den gamle del af ejendommen - og her har oprindeligt været en separat lejlighed - men er i dag indrette med nedgang til den oprindelige hovedindgang, badeværelse, gildestue, mindre køkkenniche og rummeligt værelse. i den anden ende af 1. salen - i den nye del af ejendommen - er der fra køkkenet er der udgang til stor terrasse og adgang til stor lys sydvendt stue, hvorfra der ligeledes er udgang til endnu en terrasse.

En rigtig god ejendom for dem der vil kombinere erhverv og bolig.

Forslag til anvendelse

Restaurant
Forretningslokale
Frisør
Bolig
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
144.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
362,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.634,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
208,-
Pris i kr.
5.500.000,-
Afkast %
1,11 %
Kr./m²
13.819,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
398 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1095 m²

Faciliteter

Køkken
Badeværelse
Gårdhave
Kælder
Parkering
Spabad
Sydvendt
Tegltag
Terrasse
Køkken
Parkering
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere