SENEST SET
FAVORITTER

Walgerholm 9, 3500 Værløse

Sjælden udbudt lager- og logistikejendom

5.995.000,-
2,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 28400 XX XX Se nummer
E-mail xx@proad.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20075I

Velbeliggende lager- og logistikejendom i attraktivt erhvervsområde i Ballerup

Erhvervsområdet Walgerholm ligger i den sydlige del af Værløse i byen Jonstrup i landlige omgivelser. Walgerholm er et af de mindre erhvervsområder i kommunen og har både små og mellemstore virksomheder inden for industri, produktion og kontor. Erhvervsområdet ligger roligt tilbagetrukket fra større veje og med blot én indkørselsvej til området. Der er kort afstand til motorvejsnettet. Både Ballerupmotorvejen og Hillerødmotorvejen ligger ca. 5 km fra området. Der er busforbindelse til og fra erhvervsområdet. Ejendommen er velbeliggende på 2.168 m² stor og velbeplantet grund. Ejendommen fremstår pæn og meget velholdt, opført i 1976 med i alt 722 m² etagemeter. Omkring ejendommen er der belagt med perlesten, og der er rigtig gode parkeringsforhold. Ejendommen ligger idyllisk med mindre sø bagved ejendommen.

Ejendommens anvendes i dag af 2 firmaer. Det ene er Wally & Whiz, som producerer håndlavede gourmet vingummier. Wally & Whiz anvender ca. 350 etagemeter af ejendommens i alt 722 m² fordelt på ca. 90 m² kontor og 260 m² lager. I forbindelse med et køb overtager man Wally & Whiz som lejer, idet de har en uopsigelig kontrakt frem til 1. marts 2023 og en månedlig leje på kr. 18.000 + moms.
Det andet firma, SPH AS, er et VVS firma, som samtidig ejer ejendommen. SPH AS anvender i dag den resterende del af ejendommen til kontor og lagerfaciliteter, svarende til ca. 240 m² lager og ca. 115 m² kontor, inkl. stort og meget præsentabelt, klinkebelagt indgangsparti, som er fælles for de 2 lejemål. I forbindelse med salg af ejendommen frigøres denne del af ejendommen til køber.
Kontordelen i begge lejemål er praktisk indrettet med lette vægge, hvilket giver fleksible indretningsmuligheder. Kontordelen indeholder både pæne kontorer, mødelokaler/showrooms, køkken/kantine og meget fine toilet- og bade faciliteter. Der er blandt andet anvendt glas ind til køkken og mødelokale, hvilket både giver et godt lysindfald og meget behageligt og imødekommende indtryk, når man bevæger sig rundt på kontoret.
Produktion/lager: Fra kontordelen er der adgang til opvarmet produktions- og lagerlokale med god loftshøjde på ca. 6 meter. Der er også adgang til lagerbygningen via aluhejseport for enden af ejendommen. Lageret er et regulært rektangulært rum uden søjler med en loftshøjde under drager på 3,8 meter. Adgang til lageret via port i jordniveau med bredde på 3,6 meter og højde på 3,8 meter.
Ejendommen må jf. lokalplan benyttes til lettere industri, lager- og værkstedsformål, herunder service- og forretningsformål, der har tilknytning til de pågældende erhverv.

Ejendommen er indenfor de senere år blevet renovering for ca. kr. 1.200.000, herunder ny varme installation, EL-installation, indvendige glasvægge, lofter, gulve, 2 køkkener mv.
Der er etableret 2 porte, således at begge lejere har indgang til lagerbygningen. Varme, vand og el er opdelt med målere, og betales særskilt udover lejen.

Forslag til anvendelse

Lager
Logistikejendom
Produktion

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
216.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
299,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.741,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
105,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
2,33 %
Kr./m²
8.303,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
722 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2168 m²

Faciliteter

Bad
Drager
Toilet
Indgangsparti
Kantine
Lagerfacilitet
Mødelokale
Parkeringsforhold
Port
Lagerlokale
Mødelokale
Kantine
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Aluhejseport

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Lager & Produktion / - Okt2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere