SENEST SET
FAVORITTER

Øvej 2, 3550 Slangerup

Centralt i Slangerup

3.450.000,-
5,42 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 34202584

Investeringsejendom udlejet til tandlægeklinik

Et plans ejendom opført i i gule sten, opført i 1968 og renoveret i hhv. 2004 samt gennemrenoveret fra A-Z i 2012 med nyt build-up tag med ensidig hældning på ca. 5 pct.
Bygningen fremtræder i god vedligeholdt stand med malede sternbrædder, udvendige tagrender, termoruder og Frederiksbergforbandt murværk med let tilbagetrukken fuge. Fugerne kan med fordel gennemgås og repareres nogle steder.
De udvendige arealer er delvis befæstet med asfalt med 5-6 P pladser samt græsplæne. Her er i 2012 etableret faskine og omfangsdræn. Der er gode tilkørselsforhold til ejendommen, og er beliggende med Superbrugsen og Slangerup Station som nærmeste naboer.
Bygningen er i dag special indrettet til Tandlægeklinik og har fungeret som sådan igennem de seneste 50 år, og har krybekælder under hele ejendommen, med adgang hertil fra hver sin ende af bygningen. Krybekælder er efterfølgende efterisoleret med papiruld.
Indretning: entre, forstue med adgang til kundetoilet. Reception og venteområde, fordelingsgang med ovenlys, Vaske- og rengøringsrum, desinfektionsrum, 4 store klinikrum, røntgen rum, personalebadeværelse med flisegulv, personalegarderobe, stort køkken alrum med mødelokale.
Ejendommen opvarmes med elvarme samt tilhørende airconditionanlæg.-varmeblæser- Alle indvendige vægge og træværk er malet i hvidt og gulve og lofter i alle opholdsrum er med hhv. med vinylgulve og malede trælofter.
Der er jv. gældende lokalplan mulighed for at bygge op til 40 pct. dvs. her er en byggeret på 99 m², hvilket ikke skønnes som værende væsentlig i værdi grundet det relativt beskedne areal, og de dertilhørende store bygge- og projektomkostninger. Ejendommen er fuldt udlejet og overtages med eksisterende lejer.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
226.250,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.250,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.355,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
234,-
Pris i kr.
3.450.000,-
Afkast %
5,42 %
Kr./m²
19.061,-

Lokalet

Etage areal
181 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
700 m²

Faciliteter

Flisegulv
Kundetoilet
Mødelokale
Opholdsrum
P-plads
Reception
Rengøringsrum
Krybekælder
Vinylgulv
Køkken

Teknik

Airconditionanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Kontor / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere