SENEST SET
FAVORITTER

A C Hansensvej 7, 3600 Frederikssund

Kontorejendom centralt i Frederikssund

12.500.000,-
6,01 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202465

Velbeliggende kontorejendom centralt i Frederikssund

Velbeliggende kontor- og domicilejendom beliggende meget centralt i Frederikssund.
Adgangen til bygningen sker fra to indkørsler på A C Hansensvej til asfalterede parkeringspladser med ca. 4-6 p-pladser ved øst gavlen og ca. 15-20 pladser ved vest gavlen.
Det samlede bygningsareal er på 729 m² og er opført i et plan med selvstændige indgange i begge ender af bygningen.
Facader og gavle er bygget med gule blanke mursten og taget er fladt med let hældning og beklædt med tagpap. Vinduer i den højre del af ejendommen er nyere med træ/alukarme/rammer og termo/energiruder. Vinduer og udvendige døre er i den lave del af ejendommen af ældre dato og med termoruder. Lofter er nedhængte gipssystemplader/lydabsorberende træbetonplader med lysarmaturer.
Bygningen er indrettet med to erhvervslejemål det ene er udlejet og benyttes til arkitektfirma og er på i alt 475 m² det andet har været udlejet til lægeklinik og er på i alt 198 m².
Arkitektfirmaet er indrettet med indgang fra parkeringsplads til vindfang/garderobe herfra adgang til mødelokale samt fordelingsgang med toiletter/badefaciliteter på den ene side og trykkeri/kopirum og pakkerum på den anden side.
Fra vindfang er der via lille niveauspring adgang til forkontor/reception på ca. 90 m² med ca. 4-6 arbejdspladser samt stort møde- og konferencelokale på ca. 50 m² og med stort glasparti fra gulv til loft i gavlen. Fra forkontoret er der adgang stor åben tegnestue på i alt 250 m² med plads til ca. 30 arbejdspladser og i den østlige ende af bygningen er der indrettet stort køkken/kantinelokale på i alt 50 m² med stort glasparti fra gulv til loft i gavlen.
Der er overalt højt til loftet ca. 4 meter hvilket giver et fantastisk godt indeklima og miljø og der er etableret nye gulvbelægninger og glasvægge samt nyt køkken.
Lægeklinikken er indrettet med overdækket indgang fra parkeringsplads i den østlige gavl til lille vindfang og herfra adgang til fordelingsgang med toiletter, bade- og omklædning på den venstre side og med konsultationsrum, venteværelse og køkken/frokoststue på den højre side. Gulve er belagte med linoleum og lofter er nedhængte gipssystemplader med lysarmaturer, indvendige vægge er med gipsplader og malede.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
900.651,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.235,-
Årlige driftsudgifter kr.
172.771,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
237,-
Pris i kr.
12.500.000,-
Afkast %
6,01 %
Kr./m²
17.147,-

Lokalet

Etage areal
729 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2668 m²

Faciliteter

Bad
Omklædning
Garderobe
Glasparti
Mødelokale
Parkeringsplads
Reception
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere