SENEST SET
FAVORITTER

Okavangovej 24, 3600 Frederikssund

9 rækkehusgrunde i Vinge

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 23 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8250

Nyt og spændende udbud af rækkehusgrunde i Vinge

I den nye bydel i Frederikssund udbydes nu 9 rækkehusgrunde.

Den nye bydel - Vinge, er kommet godt i gang, der er flere færdigbyggede projekter og interessen blandt investorerne bliver større og større.

Stationen i Vinge forventes åbnet i december 2020 og ligger kun 400 meter fra disse 9 grunde.

Alle grundene er byggemodnede og lige til at gå til, og der er mulighed for at opføre rækkehuse i 2 etager på maks. 168 m². De 8 af rækkehus grundene er på 200 m² og den sidste er på 185 m².

Området er omfattet af lokalplan nr. 65 - "For boliger nord for Dalvejen i Vinge".

Der skal enten bydes samlet på alle 9 grunde, eller i klynger af 4 eller 5. Grundene udbydes med en mindstepris på kr. 325.000 pr. grund + moms inkl. tilslutningsafgifter.

Frederikssund Kommune tillægger det betydelig vægt at få en bæredygtig by i Vinge, hvorfor det er besluttet, at den resterende bebyggelse i Vinge skal opføres med DGNB-certificering, hvilket køber skal sikre sig i sit tilbud.
Frederikssund Kommune imødeser gerne tilbud der sikrer yderligere tiltag for bæredygtighed, bl.a. forberedelse af ladestandere for elbiler.
Frederikssund kommune imødeser gerne et tilbud der sikre en hurtig byggestart

Tilbudsgiver udvælges udfra følgende kriterier: (ikke prioriteret).
1. tilbudt købesum, højestbydende pris pr. 4 eller 5 grunde
2. ubetinget købstilbud (uden forbehold)
3. tilbudsgivers forslag til yderligere bæredygtighed og miljøhensyn, herunder forpligtende tilsagn om eks. elektrificering af transport, og implementering af Byggelovens §4d om forberedelse af ladestandere til elbiler
4. forpligtende byggestart tidligere end byggefristens krav

Det er et krav at køber skal være en aktiv byggevirksomhed eller projektudvikler. Køber skal desuden kunne dokumentere erfaring fra tidligere gennemførte projekter og økonomisk soliditet.

Grundene udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Budfrist mandag den 20.04.2020, kl. 12.00.

Henvendelse om udbudsvilkår rettes til Nordicals Nordsjælland A/S.

Købstilbud skal være skriftlige, uden forbehold og angive et fast beløb samt angivelse af hvilke grunde der bydes på. Tilbud skal afgives på den af Nordicals Nordsjælland A/S udarbejdede købsaftale og afleveres / fremsendes sammen med behørig billedlegitimation i lukket kuvert til Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød, mrk. "Okavangovej 24-40, 3600 Frederikssund". Såfremt den af Nordicals Nordsjælland A/S udarbejdede købsaftale ikke afleveres i udfyldt stand, kommer budgivers tilbud ikke i betragtning.

Købstilbud skal fra købers side være gældende i 10 uger efter budfristen.

Kommunen forbeholder sig ret til at sælge til den tilbudsgiver, hvis tilbud ud fra en samlet vurdering er bedst i overensstemmelse med Frederikssund kommunens ønsker. Sælger, Frederikssund Kommune, forbeholder sig ret til at vælge frit mellem de indkomne købstilbud eller forkaste dem alle. Der henvises i øvrigt til "Bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme og den tilhørende Vejledning nr. 60 af 28. juni 2004.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
128.357,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1785 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK