SENEST SET
FAVORITTER

Sølvkærvej 2, 4050 Skibby

Byggegrund til bolig eller dagligvarebutik

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8199

Byggegrund til boligbyggeri eller dagligvarebutik i Skibby

Ejendommen udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 396 af den 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Ejendommen sælges til etableret byggevirksomhed eller projektudvikler der for egen regning og risiko kan udarbejde og få godkendt en lokalplan til eget projekt, indenfor de politisk godkendte rammer for lokalplanlægningen, og herefter gennemføre byggeprojektet.

Ejendommen sælges uden ansvar for byggemodning eller projektudvikling af nogen art, udover de godkendte anvendelsesrammer. Køber skal således bl.a. afholde samtlige udgifter til lokalplanlægning, ledningsomlægning og byggemodning, udstykning af miljøstation og eventuel nedlæggelse af sti, samtlige tilslutningsafgifter etc.

For yderligere salgsvilkår henvises til ?Oplæg til anvendelse af grund i Skuldelev?.
Ejendommen sælges til højestbydende, der kan påvise erfaring med projektudvikling af fast ejendom, og som kan sandsynliggøre at projektet kan virkeliggøres for egen regning og risiko, og sådan, at det sikres at projektsalget og samarbejdet med planmyndigheden forløber som forudsat og indenfor de i købsaftalen givne tidsfrister.

Kommunen er ikke forpligtet til at acceptere modtagne købstilbud, men kan forkaste alle indkomne tilbud. Købstilbud skal være skriftlige, angive et fast beløb, og skal redegøre for det påtænkte byggeprojekt og anvendelsesformål, indenfor den på forhånd godkendte ramme. Købers projektbeskrivelse kan indeholde bebyggelsesplan og illustrationer, men dette er ikke et krav. Køber skal skriftligt vedstå sit tilbud i mindst 8 uger.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
25.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4358 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere